Geriau jau gerkit kavą, bet ne energetinį gėrimą: silpnesnei širdžiai net viena skardinė gali būti mirtina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1hitkillhack 2017-04-28 14:10
Juokas ima skaitant tokius is belekur trauktus matavimus. Visi nepatenkinti straipsniu kokybe, gramatinemis klaidomis (kuriu yra siame straipsnyje), bet butu idomu suzinoti, ar straipsnio autorius perziuri komentaus, nuomones? I tai atsizvelgia? Nes pagal braiza, tematika ir kitus pseudo mokslo aspektus galima suprasti, kad cia vieno ir to pacio zmogaus straipsniai.
vanduo4 2017-04-28 19:54
- Įdomu kodėl aš nejaučiu to energijos protrūkio kaip kad sako kiti kai išgeria energetinių gėrimų? - Man tai dažnai priklauso nuo suiteikimo ir aplinkos. Kartais tiesiog eikia prisiversti pralaužti tą tinginio fazę ir viskas atsistoja į vietas. - Panašiai kaip bėgiojantiems. Pradžioje kažkai sunku, bet po keliatos minučių atrodo kai pįsijungtų antras kvėpavimas, organizmas tarsi perjungią kitą pavarą. - Gal aš iš tų gėrimų tikiuosi kažko ne to? P.s. Kažkaip atradau jog geriausias gėrimas yra vanduo, tų gazuotų gėrimų gali apskritai nebūti, netgi be alkoholio įmanoma gyventi. Va be interneto - tai pyzdiets ;D
Hmz 2017-04-28 23:30
Visiškas bulšitas.
Eddie8664 2017-04-29 07:18
Man atrodo, kad jie neskaito nei konentarų, nei pastebėjimų el.pašte. Kažkada pastebėjau, kad klaidingai veikia puslapis ( neprisiminsiu, kas tiksliai, gal prieš metus laiko tai buvo), parašiau į emailą, tai jokio atsakymo ar klaidų pataisymo. Galbūt šiuos komentarus ir el. laiškus skaito ne tas žmogus, kuris gali/nori kažką pakeist.