Dabartiniai įvykiai pasaulyje neturi analogų istorijoje: tiek, kiek dabar pastatyta ant kortos, dar nėra buvę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2017-05-20 14:23
- Be karo Š.Korėjoje niekas nepasikeis tol kol egzistuos Rusijos ir Kinijos komunistiniai režimai. - Kodėl skurstantys ir engiami šalių gyventojai palaiko šias sistemas, kurios juos skriaudžia? Todėl, kad jie neturi kitokios patirties ir nemoka gyventi kitaip. Jie prisitaikė prie šio gyvenimo būdo ir jį gina kaip auka savo skriaudėją. O naują patirtį jie vertina per neapykantos kitokiems prizmę, kaip naują kenkėją 0 juk nenorima per tą patį skausmą praeiti dar kartą - žmogaus smegenys į tai reaguoja stresuojančiai. - sprendimo šiuo klausimu kol kas nėra.
DariusWh 2017-05-21 12:18
"...pasėti tokį chaosą, kurio pasaulis dabar tikrai nenori matyti." Apie koki jie čia chaosa šneka? Apie JAV ir ŠK kara? ar ir visos EU šalys turės jame dalyvauti?
HardAxe 2017-05-22 09:37
Na jei Koreja ir gales nuskraidinti atomini ginkla iki vakarines Amerikos dalies, kuo tai keicia dabartini pasauli? Tai pagrinde USA reikalas, vienintelis skirtumas, kad puokant Koreja nukentetu ne tik P.Koreja, bet ir pati JAV (galbut).
immortallt 2017-05-22 10:05
Jei galės pakelti - numuš. Baisiausias dalykas - tik Pietų Korėjai, nes su artilerija pasiekiama, o tos turi daug ir apsiginti sudėtinga.