Mokslininkai nustatė saugiausius žmonių naudojamus narkotikus - neatspėsite, kas tai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Zdarovas 2017-05-25 14:33
O idomu psychini stabiluma tu zmoniu. Kurie vartoja tikrino ar ne? Speju, kad neigiamas atsakymas butu
Elite 2017-05-25 17:08
Labai priklauso kaip žmonės supranta tą stabilumą. O šiaip 'stabilumas' labai priklauso nuo pačio žmogaus. Šiuolaikinė akademinė psichologija pasakysiu, kad labai yra atsilikusi šitais klausimais. Tik dabar po truputį dar dar bando kažką tyrinėt ir tai manau kad sustos jei iš tos pačios paradigmos žiūrės. Į kokią Olandija nuvažiavus galima palygint žmonių 'stabilumą'. Alkoholis pagrinde padaro nestabilų žmogų, ir jo niekam nelinkiu vartot jei tik yra galimybė tokia. Ir vėl kalbant apie haliuciogeninius grybus visokius, alkoholi, žoles, tai kuo mažiau "juoda balta" mastyt tuo klausimu, nieko nera absoliučiai blogo ar absoliučiai "švento". Dar kitaip sakant, nieko neidealizuot ir prieš nieką nenusistatyt, o žiūret taip kaip yra.
Talkatif 2017-05-26 14:59
Bendrai pamėmus saikingus grybų vartotojus, jų psichinis stabilumas yra didesnis už likusios visuomenės dalies. Iš kitos pusės, sunkų rasti asmenų kurie ryžtusi grybų sukeliamus išgyvenimus patirti dažnai. Dažni grybų vartotojai (kas savaitę ir dažniau) dažniausiai turi kažkokių itin stiprių psichologinių ar psichiatrinių problemų.
Windas 2017-07-25 14:12
zinau zmones kur kanapes reguleriau pavartoja (tai kas keleta dienu) ir tai jau tesiasi apie 15m kaikurie ir ilgiau.. ar jie kitokie nuo kitu ? ne, ar jie didziuojasi, kad tiek ruko, ne ir karts nuo karto "bando mesti", bet susiduria su rutina, suagusiu zmoniu gyvnimo sunkumais ir tiesiog tai padeda pabegti, zinoma tai nesprendzia nieko, bet kartais nereik ir nieko spresti, o tiesiog norisi taip pailseti. Kazkas pabegiojas jauciasi pozityviai, kazkas piesia ar seip konstruoja kazka, kiti alaus buteliuka prie vakaro filmo pasiima, o kazkas tiesiog paruko savo malonumui. Del grybuku cia suktas klausimas. Dar pazystamiems galva nei vienam nenuvaziavo, bet yra atveju kai pazystamu rate, kazkas nuo to yra nualpes, bet nieko daugiau. Cia priklauso jau koks tu zmogus. Su LSD yra buve blogesne patirtis. Bet neuzmirskite cia viskas remiasi i tavo psichologija, kaip nusiteikias, kaip jautiesi, ko tikiesi (cia jau pirma klaida jei isvis kazko tikieses, o ne tiesiog let it go ) Galit keikti, peikti ir nemegti tokiu zmoniu, bet man rodos jus net neisivaizduojat kiek aplinkui tokiu zmoniu yra ir jus tiesiog to nematot. Tiesiog nevisi skelbiasi apie savo gyvenimo vingius ir ipatumus, o to labiau kas iseina is visuomenes normos ribos.