Pamokantis sveikatos mokyklos eksperimentas: be jokių vaistų per 7 dienas visų dalyvių cholesterolio kiekis tapo normalus ir tai gali padaryti kiekvienas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-08-28 10:46
Geriau iškart nudėkit mane kam dar toks kankinimas.
DarkNRG 2017-08-28 16:24
Nesisielok, tu ilgai ir negyvensi valgydamas slamsta.
Kyborg 2017-08-28 19:45
Nebijai, kad po keliolikos metų eilinį kartą viskas apsivers aukštyn kojom ir jo valgomas "šlamštas" taps sveiku maistu, o tavo valgomas atvirščiai? Svarbiausia saikas, o sektantiškas požiūris į maistą gal kokiems organams ir padeda, bet smegenims tik kenkia. Visi maisto sektantai kaip taisyklė yra pertekę agresija ir noru mokyt kitus.
DarkNRG 2017-08-28 20:28
Nebijau, nes matau kaip ir kiek gyvena tie zmones, kurie valgo slamsta ir kaip gyvena zmones kurie valgo sveikai. Na o kai slamstas taps sveiku maistu, tai jau nebebus slamstas.. Del saiko ir sektantisko poziurio i sveika mytyba sutinku su tavim. Problema tame, kad daugelis zmoniu nesuvokia, kad siais laikais sveikai maitintis yra gana paprasta.
vanduo4 2017-08-29 03:49
- Kad išspręsti Jūsų ginčą, pirmiausia reiktų perskaityti straipsnio pavadinimą. - Ten sakoma jog atrastas būdas kaip sunormalizuoti cholesterolio kiekį, o jūs ginčijatės dėl sveikos mitybos. - 1. Per 7 dienas susireguliuoti gyvenimo ritmą pagal duotą planą; 2. Vėliau planą pakoreguoti sekančiai: a) pienas suaugusiems netinka; mėsos nepadauginti, o žuvį valgyti būtinai; kiaušiniai gerai sportuojantiems; b) cukrus, alkoholis, tabakas ir šiektiek kava - šitas šlamštas apskritai žmogui nereikalingas; druska organizmui gyvybiškai būtina, bet autorius tikriausiai įvertino tą variantą jog jos pilna visur tad nereikėtų naudoti papildomai; miltai - o tai kas yra dribsniai, grūdai ir vis kita? Juk tai statybinė organizmo medžiaga, kaip jos nevartoti? Nebent esi ligonis - tada valgai "gluten free" šlamštą; c) reguliarus sportas - tai nuostabu, bet kas per daug tai nesveika; d) nesupratau kuo skiriasi sportas nuo aktyvaus judėjimo? e) na kvėpavimas ir meditacija tikriau siekiama nusiraminimo, pozityvaus mąstymo. Tai galima pasiekti ir kitokiais būdais. Lietuviai yra pikti žmonės, nes aplinka pikta - užburtas ratas, tad priverstinai reikia rūpintis nusiraminimu. Pasikabini ant sienos gamtos paveikslą atsisėdi prieš jį ir pasileidi į svajones. Nupjauti kieme žolę irgi padeda, tik tai reikia daryti ne todėl, kad kažkas privertė, o todėl kad tu nori gražesnės aplinkos. Tai va tiek. Niekas nėra absoliutu, viskas yra diskutuotina.
bahuriux 2017-08-29 15:42
Pjoviau vakar žolė, tikrai gera meditacija ir šiokia tokia mankšta. Kava (4 puodeliai per dieną) ilgina gyvenima, nes joje yra antioksidantų, saikingas kiekis alkoholio taip pat naudingas, kraujotakai, atminčiai ir tt., pvz taurė raudono vyno vakare.
UTF16 2017-08-29 17:35
Tai yra tavo grynas asmeninis skonio reikalas. Sportuojantys puikiai apsieina ir be kiaušinių, mėsos ir žuvies galima ne tik nepadauginti, o išvis nevartoti.
Hm 2017-08-29 20:17
... na taip, MMA kovotojai broliai Diaz apskritai prisilaiko veganiškos mitybos. Prieš metus vienas iš jų ir Mcgregorą nugalėjo...
Aquarius 2017-09-04 23:21
Sveiki visi! Cholesterolis. Kodėl jis atsiranda? Pasikapstykime giliau... Šiame straipsnyje nagrinėjamas metabolinių ir mitybinių rūgščių kristalizavimasis ir jų galutinis poveikis organizmui. (SU FOTO) https://phoreveryoung.wordpress.com/201 ... nd-cancer/ Kaip manote, kas nutinka kai šie kristalai teka kraujagyslėmis kartu su krauju? Tai esminis klausimas, kurio atsakymą suvokus galima suprasti dėl ko atsiranda cholesterolis. Ok. Kaip matosi iš nuotraukų, šie kristalai turi aštrias briaunas, todėl tekėdami kraujagyslėmis, kurios yra minkštos šie kristalai jas nuolatos braižo. Nors šie įbrėžimai mikroskopiniai, tačiau dėka netinkamos mitybos jie vyksta nuolatos. Kitaip sakant vystosi kraujagyslių uždegimas iš vidaus. Šiuos mikro įbrėžimus ir lopo cholesterolis. Šiuo atveju cholesterolis yra mūsų organizmo pleistras lopantis įbrėžimo paveiktas vietas. Ir mūsų organizmas jį gamina “sąmoningai“ siekdamas išvengti didesnės žalos. Sveikinu, dabar Jūs žinote, per didelio cholesterolio kaltininką. Ir kodėl acid forming foods cause inflamation. Blyn nusibodo žmonės aiškinantys, kad mėsa kenkia sveikatai ar, kad cukrus kenkia sveikatai ar, kad riebalai kenkia sveikatai. Kodėl jie nepaaiškina KODĖL? tai kenkia KODĖL? KODĖL? KODĖL? Ir kokie mechanizmai vyksta, kad tai kenkia. Blyn kapstykitės prie esmės, o ne kartokite kai papūgos ką kiti pasakė. ESMĖ ČIA VISŲ SVARBIAUSIA!