Kas būtų nutikę, jei Šiaurės Korėjos raketa būtų pataikiusi į Japoniją? Juk taip galėjo nutikti ir netyčia!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kyborg 2017-08-31 12:47
Kažkodėl tie ekspertai labai greit pamiršo Budapešto memorandumą. Nei JAV nei DB juk nepaskelbė karo Rusijai, kai pastaroji aneksavo Krymą. Tad ir Šiaurės Korėjos atveju nemanau, kad JAV aklai velsis į karinį konfliktą dėl nukritusios raketos be kovinės galvutės.
kiesza 2017-08-31 16:50
Susidaro įspūdis, kad Krymo priklausomumas nebėra bnet diskutuotinas klausimas. Nebesigirdi pasisakymų, kad Krymą reikia grąžinti, o kai svarstoma ar tęst sankcijas kyla ginčai. Na š. Korėja silpnesnė už Rusija tai gal ir būtų koks reidas
lindemann 2017-08-31 17:00
JAV bijo rizijuoti, todėl Trumpas su Kim'u tiesiog vienas su kitu matuojasi kieno ilgesnis. Aišku, trumpesnis būtų Š. Korėjiečio, bet kai kinai už nugaros stovi, tai kodėl neparėkavus, kad atkreipti dėmesį į save.
AAA000 2017-08-31 23:20
taip tegali parasyt nebent rusofilas. rizikuoja butent visokie putinai ir kim jong unai su batkom, kuriem svarbu valdyt savo dvarelius su baudziauninkais itakos demonstravimu. JAV valdo pragmatikai, jie skaiciuoja atsiperkamumus.
Kyborg 2017-09-01 12:45
Visiškai nusikliedėjai. Po įsivėlimo į konfliktą su kiniečiais, ne tik žūtų milojonai JAV gyventojų, bet ir ekonomika būtų visiškai sugriauta. Kinoja ne Š. Korėja, kuri dar tik bando technologijas galinčias nugabenti branduolinį užtaisą iki JAV. Kinija tokias technologijas jau turi ir branduolinių galvučių turi kelis šimtus. Tad po masinio JAV bombardavimo tikrai būtų atsakomieji branduoliniai smūgiai. Mėgsti fantastines samokslo teorijas, bet pasistenk bent šiek tiek ir logiką įjungt.
immortallt 2017-09-01 13:57
Kinija, kad jau sodina Š.Korėją. Gal daugiau domėkites prekyba.
sub 2017-09-01 14:08
Ir tu pasistenk, palyginai Kinijos branduolines galvutes 206 vnt. prieš amerikos branduolinę galią 6970 vnt. Bet net ne tame esmė, manau subrendusios valstybės, t.y. kurios galvoja ne emocijomis o skaičiais, manau Kinija tokia yra, supranta, kad viena branduolinė provokacija iš Kinijos pusės gali sukelti negrįžtamus padarinius, kaip branduolinis karas. O tai jau pavojus visai gyvybei.
Arns 2017-09-01 17:34
Maža ką sako. Patys savo ataskaitose pateikia, kad prekyba tik didėja. Vietoje vieno uždrausto, įveža "daugiau" kito neuždrausto. Be to ir motyvacijos stengtis jiems nėra ko. JAV ir taip kinams kaišioja pagalius į ratus tiek ekonomikoje tiek technologijų pirkime. Nepritaria nė vienoms jų ambicijoms jūrose... Kažin ar be meduolio, jau kas vien botagu pastumdys kinus. O JAV saldėsio kol kas nei ištraukė nei svarsto. Priešingai. Naujoji valdžia tik žada daugiau taikyti "Kinijos stabdymo" priemonių. Tad kokia nauda kinams iš nesipelnymo, jei kitų spaudžiami korėjiečiai tik dar labiau sukalbamesni ir savo resursus vos ne pusdykiai duoda?