Šiuolaikiniai paaugliai – patys „teisingiausi“ per pastaruosius 40 metų. Kodėl?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2017-10-07 00:19
Gal mes apie skirtingus dalykus kalbame. Religiniai fanatikai su aiškiu "autoritetu" kuris tik pasako kada šokti ir ar aukštai tai nėra tai tas interneto ir ramaus gyvenimo išgimdytas burbulas, tam net interneto nereikia. O ar tu su bendraminčiais eisi išgert ar į kitokį mitingą (senesnis modelis), ar daužysi kokį virtualų pasaulį (šiandieninis modelis) iš esmės yra visiškai lygiaverčiai dalykai. Bent jau kol sąskaitos apmokėtos. Tiesiog virtualiame pasaulyje galima lengvai atitolti nuo fizinės genties, lengviau susikurti tinkamą virtualią (arba būti tiesiog vienam protingam), o netikėlius su jų visom "pasaulėžiūrom" ir kitokiais aiškinimais kaip čia visi turi teisingai gyventi galima nesunkiai "užmutinti". Iš principo aš jau net būčiau už tai, kad mokykloje vaikas galėtų pasirinkti ar jis nori būti pritempinėjamas prie bandos, ar mokysis savarankiškai namie.
foxfluent 2017-10-07 06:23
Tas vaikas turetu genijaus lygio makaule turet kad kas jo norus rimtai priimtu. Ir "banda" kazkokiam neigiamam kontekste naudoji. Toks jausmas kad tau ir dabar neuztenka socialiai atsilupusiu individu kurie budami vaikais prieme sprendima nebut "bandos" dalimi ir ryja antidepresantus kaip saldainius.
vanduo4 2017-10-07 15:15
- Vėlesnis "suaugusiųjų atsakomybės" ėmimasis suteikia daugiau laiko jaunimo brandai. Aišku mes juos galime smerkti dėl negebėjimo atlikti visuotinai svarbius darbus, bet jie dažnai yra socialesni bei liberalesni žmonės: 1. jie atmeta išorės taisykles - nepatinka diktatūra, tad natūraliai liberalūs; 2. jie teikia privalumą saviraiškai - tad natūraliai yra prieš diskriminaciją; 3. jie dievina laisvą pasirinkimą - tad jie dažnai nepaklusnūs; : svarbiau yra ne tai ar vaikas turi planą ateičiai, bet tai ar jis apskritai mėgaujasi gyvenimu. Jeigu nebe, joks planas jo neišgelbės.