Kiek ir ko galima pasimokinti iš B. Gateso ar kitų itin sėkmingų žmonių, o kas yra visiškai tuščios viltys?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2017-10-10 13:13
Kodėl neverta nieko kopijuoti? https://www.youtube.com/watch?v=dmrgffVbFgw Nžn., ar Jobsas juokais ar ne, bet gana dažnai pabrėždavo, jog windousai nukopijavo vieną ar kitą detalę iš mac.
VardenisPavardenis1 2017-10-10 17:25
Xerox sukure, Apple ir Steve Jobs sumokejo Xerox'ui uz apsilankyma ir parodyma ka jie sukure, bet negavo kodu, tada Apple sukure ka pamate, tada, sakykime Microsoft sukure pamate ka sukure Apple, bet butu sukure ir jeigu Microsoft butu irgi gaves galimybe (sumokejas) Xerox'ui uz apsilankyma, nes jeigu jau sugebejo nuo "Apple" nukopijuoti, o Apple jokiu source code negavo, o tiesiog pamate kaip turetu atrodyti siuolaikinis iki siol naudojamas kompiuteris pas Xerox, tai manau ir Microsoft butu sugebejas atkartoti ir sukurti ka pamate, aisku, seniau atkartoti ka sukure Xerox ir buti pirmam didziule pergale, bet rekti, kad poto nuo ju nukopijavo tai... kaip sakyti KDE yra GNOME kopija. https://en.wikipedia.org/wiki/Xerox_Star , https://en.wikipedia.org/wiki/Xerox_Alto https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Lisa Tuo paciu Xerox dar inese OOP programavime, o Objective-C labai ikvepta Smalltalk'o, kuria irgi sukure Xerox ir etc.
Ar_as? 2017-10-10 17:42
Nu nevirškinu tokių postringautojų apie sėkmę. Dažniausiai tai yra sofos ir distancinio valdovai, laido riteriai arba "prie ruso buvo geriau" tipažai. Taip, tiem, kas daro, dirba ir stengiasi, tiems sekasi. Tiem, kas sėdi ir perdžia į vandenį, nesiseka. Tik tie bezdėtojai nesupranta, kad čia su sėkme nieko bendro neturi, elementariai pastangos ir bandymai duoda rezultatus. Mūsų looser'ių visiomenėje ir naujojoje kartoje, kur visi sau yra gražūs, protingi išmintingi ir unikalūs, žmonės nenori sau pripažinti, kad jų gyvenimas šūdinas arba bent šūdinensnis negu kitų, nes jie arba yra tiesiog durnesni arba tiesiog tingesni, todėl reikia save pateisinti: "jam sekasi" sako valstybės tarnyboje laiką trinantis ir vakare pigų brendį tuštinantis klasiokas apie savo vaikystės draugą pasaulinės klasės chirurgą. Rimtai? Būna, žinoma, tokių, kuriems tikrai nesiseka - sveikata, nelaimingi atsitikimai (ir tų pusę susiorganizuoja durna galva, o ne sėkmė, nes sudegęs namas, tai sėkmė, o vat neapdraustas namas dažniausiai yra aplaidumas). Visiems kitiems dažniausiai sėkmę užstoja ant sofos užaugęs užpakalis.
almanciuks 2017-10-11 19:25
O aš pagal savo patirtį galiu pasakyti, kad daug tiesos straipsnyje yra, nes mes su žmona sukūrėme smulkų verslą visiško atsitiktinumo dėka. Tik dėl to kad laiku kreipėmės pas vieną žmogų ieškodami darbo. Daug kas sakė kad nebandyti, nepavyks. Mes bandėm. Esam darbštūs ir mums tai pavyko. Bet tą verslą turime tik dėl to, kad pataikėm laiką ir vietą.