Niūrios pranašystės, kas laukia autonominių automobilių Žemėje: prasidės jų medžioklė ir žiaurūs susidorojimai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

qriuqriu 2017-10-25 21:15
taip pavirsutiniskai? i minias sunkiasvorius siundyt teroristams ir ne tik, Europoj pvz jau pilna, o jei vietoj sunkiasvorio, 100 lengvu saligatviais paleist fun juk... kazkam butu...i kokio koncerta kur tik minia susirinktu
Azys 2017-10-26 09:05
Praktiškai beveik viską tą patį galima daryti arba ir yra daroma su dabartiniais automobiliais. Didesnę bėdą įžvelgiu tik galimybėje įsilaužti programiškai, bet vėlgi dabar galima nuhakinti telefonus, kompiuterius, televizorius netgi šaldytuvus ar žaislus, viską kur tik yra programinis kodas įrašytas, o kas dėl to pergyvena? Neabejoju, kad bus sugalvotos apsaugos priemonės, kad autonominio automobilio nebūtų galima panaudoti kaip ginklo. Gaudyti automobilius su faradėjaus narvais tik dėl linksmumo? Kažkaip keistai skamba. Bet koks autonominis automobilis turės daugiau apsaugos sistemų nei dabar naudojama plius kameros, skeneriai, tad piktavalis gali būti užfiksuotas dar prieš jam padarant piktadarystę.
gytis13 2017-10-26 10:10
Greičiausiai padaugės autonominio krovininio transporto plėšimų, išeini į kelią mašina ant stabdžių o tada vidun krovinį capt ir bėgti, su žmogum vairuotoju tą sunkiau padaryti, žmogus gali ir šautuvą išsitraukti, robotai greičiausiai šautuvų savigynai neturės. Turės važiuoti kolona autonominių autonobilių o apsaugininkas iš paskos.