Aštrus maistas ilgina gyvenimą arba sukelia ligas: viskas priklauso nuo to, kaip valgome

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2017-11-09 13:28
Ciberžolė tai jau tikrai neaštri, bet kaip preiskonis labai pagardina maistą. Imbieras, tik truputėlį aitrus, bet užtai vaistas nuo 100 ligų, pykinimo laive/lėktuve, skatina virškinimą, greitina medžiagų apykaitą, stiprina imunitetą, gydo sąnarių ligas ir dar daug kitų ligų gydo. Kartais kai užeina, dažniausiai rudenį ir žiemą išgeriu imbierų miltelių arbatos 0,5 šaukštelio, ant puodelio karšto vandens, po mėnesio tokios terapijos sveikata tikrai pagerėja. Mėgstu itin aštrų maistą, bet nekiekvieną diena po 3 kartus dienoj. Labiau nuo maisto, gėrimų ir nuotaikos priklauso, kartais su draugais organizuojam aštrių užkandžių vakarėlį, o kad būtu visai ekstrymas su degtine užpilta ant aitriausių rūšių pasaulyje pipirų Labiau dėl prikolo, bet skonis tokios "trauktinės" tikrai geras. Veidas paraudonuoja, kaip per multikus ugnis irgi eitu iš burnos jei padegtum
FtBall 2017-11-09 15:51
O gal aštrus, tik tas aštrumas nėra jaučiamas? Pavyzdžiui, medus yra ganėtinai rūgštus, nors valgant jaučiame saldumą.