Šis vyras savadarbe raketa bandys įrodyti, kad Žemė plokščia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kernel_panikuoja 2017-11-24 12:01
-gender) yra retard'ai. Tai, kad mano komentavimo stilius kartais buna chamiskas ar stokoja kulturos esmes nekeicia.
Monochamus 2017-11-24 14:03
Tarp religinių idėjų lyg ir dažniausiai vyrauja visokie lozungai "dalinkis", "lygybė", "didelis turtas smerktinas" ir t.t. Čia į kokią politinę kryptį panašiau? Be abejo, žinau, kad dauguma kairiųjų save laiko ateistais, ir tą savo ateizmą pabrėžinėja lyg kokie religiniai fanatikai, todėl niekada jie nesinorės būti tapatinami su religija net neutraliose vietose. Bet, deja, faktai sako ką kitą.
HardAxe 2017-11-24 15:32
jam aukštai pakilus nesimatys žemės rutulio, tiesiog matysis žemės kraštai. Kaip ir mikrobui aukščiau pakilus virš cd disko jis atrodys apvalus, bet ne kamuolys. lieka neatsakyti klausimai: kaip aukštai pakabintas dangaus skliautas? ar galima lėktuvu nuskristi šalia žemės rutulio ir grįžti? prie ko pritvirtintas dangaus skliautas? Tų trijų dramblių, vėžlio ar dar žemiau?
Aidas 2017-11-24 17:26
Kad zeme yra plokscia isplaukia is to, kad plokscia yra visata. Visos JB yra lygiagreciai zemes diskui. Jei JB butu apacioje ar virsuje zemes, tai gravitacija is kart zmones ten nutrauktu. Su JB gravitacija niekas negali lygintis.
Denis_LT 2017-11-24 17:31
https://www.youtube.com/watch?v=bkcBlijnrTc pasukit gal iki 5:30 man atrodo tam lunatikui sita vid reik paziuret ir su laivais tai kad is labai toli matai laivo stieba tai cia ir yra apvalios zemes yrodymas nes laivas hmm... zdz nupiesiu....(ps nesityciokit is piesinio) https://ibb.co/dhjGcm
Aidas 2017-11-24 17:47
Dar zemes plokstuma gerai irodo reliatyvumo teorija. Sviesos spinduliai del gravitacijos lenkiasi ir duoda islenkta vaizda. Susidaro iliuzija lyg zeme isgaubta. Be to, Einsteinas pats asmeniskai tvirtino, kad erdvelaikis yra kreivas, o ne rutulio formos. Tai jis, nebudamas rutulio formos, niekaip negali suformuoti rutulio formos kuno, o tik plokscia ir biski kreiva. Niekas niekada nejo link zemes pakrascio. Ir kam to reikia, visi resursai centre. jei kas eitu, daeitu. Bet niekam tas neidomu.
aislandas 2017-11-24 18:41
1) Kairių pažiūrų žmonės sako tiesiog paprasčiausiai toleruoti kitokių pažiūrų žmones ir nereklamuoti nepagrįstos neapykantos (pavyzdžiui nemėgti žmonių dėl jų spalvos, religijos, ar jos "trūkumo"). Niekas neprašo tokiais tapti, ar nenorint perimti tų pažiūrų. Dešinių pažiūrų "konservatyvūs" žmonės sako, kad viskas turi išlikti kaip buvo (yra nelinkę į pokyčius) ir savo nuomonę (LABAI SVARBIAI IŠREIŠKIU - KAI KURIE, O NE VISI) remia emocijomis, o ne faktais (pavyzdžiui ksenofobija, rasizmas). Pavyzdys - US atvejis, prezidentas Trump'as kaltina meksikiečius "vežant nusikaltėlius" savo į šalį. Realybė - imigrantų nusikalstamumas mažesnis nei vietinių (dabar nepamenu tiksliai, bet lyg ir, ir skaičiuojant tiesiog per capita ir pasvėrus pagal ekonomines klases ir kitus statistinius sulyginimus atlikus). 2) Lozungai kokie nesvarbu, svarbiau kokia politika išpažįstama - o ji yra dešinė ir socialiniu ir ekonominiu aspektu, arba bent jau socialinis aspektas įvertinimas kaip svarbesnis ir ekonominis (dalinkis/lygybė/etc.) tampa nebesvarbus. Pavyzdys? Daugumos valstybių politinė santvarka - pradedant pas mus krikdemai su konservatoriais vienoje partijoje, baigiant US - respublikonai ir daugelis šalių tarpe. "Bet, deja, faktai sako ką kitą." - kokie faktai ir ką jie tau sako?
aislandas 2017-11-24 18:48
Ir vėl sulyginai juos kaip vienus. Progresyvumas ekonomine prasme - progresiniai mokesčiai (mažinti atskirčiai); CO2 mokesčiai (mažinti klimato taršą, įskaičiuoti externalities); antimonopoliniai įstatymai (didinti konkurencijai, vartotojų naudai); etc. Progresyvumas socialine prasme - toleruoti kitokių pažiūrų/tikėjimų/spalvų/pakraipos žmones (nebūtina reklamuoti jų, nebūtina mėgti, nebūtina tokiais tapti) Ekstremizmas kairėje pusėje - ekstremalūs SJW pavyzdžiai, kur iš to kuriamas farsas (pvz. Anita Sharkeesian) - tai čia yra paprasčiausi šarlatanai, oportunistai, kurių normalūs žmonės nemėgsta (nesvarbu kokiam politiniam spektre patys būtų). Kaip nenorėčiau, kad tapatintum su tokiais kairiaisiais ekstremistais (kurių yra absoliuti mažuma), taip manau tu nenorėtum, kad tave tapatintų su naciais (ekstremalieji dešinėje pusėje). Ar sutariam bent jau šiuo aspektu?
kernel_panikuoja 2017-11-24 19:22
Butent tai ir turejau omenyje As asmeniskai manau, kad bet kokios ideologijos aklas ekstremizmas/radikalizmas/fanatizmas yra blogis, nesvarbu, ar tai kairieji, ar desinieji, ar dar kazkas. Konkreciai krastutinius kairiuosius paminejau tik del to, kad jie labiausiai daro itakos mano gyvenime, per visokias "kvotas", "cenzuras" ir kitokias polit-korektiskumo apraiskas. As gyvenu sau ir netrukdau gyventi kitiems ir kitaip mastantiems. To paties tikiuosi ir is kitu. Bet kai ateina SJW asilai, susika Mass Affect Andromeda artwork'a uz kuri as moku, tai man jau trukdo Anyway, nenoriu daug i offtopic varyti.
Aquarius 2017-11-24 20:03
Nejau tikrai yra manančių, kad žemė ne rutulio formos? (retorinis klausimas) Man tokie pareiškimai, kaip antraštėje yra puikiai suprantami ir paaiškinami tik vienu būdu. Žmonių pasaulyje įmanoma viskas. Yra tiek sąmonės būsenų, kiek žemėje yra žmonių, ir kiekviena sąmonė vystėsi atskirai ir buvo įtakojama skirtingų išorės veiksnių, kurie formavo jų sąmonės būseną ir suvokimą apie išorinį pasaulį. Nepaisant to, mane vis dar stebina tokie pareiškimai ;D P.S. Dėl šio reiškinio savo darbe jau senai supratau ką reiškia posakis: „Klientas visada teisus“
Profesorius :) 2017-11-25 13:18
cia,kaip suprantu jus esate labai puikus fizikas,matematikas? o gal ir prie mokslo daktaro save priskirtumet? kaip manot ar jums paciam sitas tiktu?-->Daningo-Kriugerio efektas va prasau Lietuviu kalba. paziurekit --> https://www.youtube.com/watch?v=70EB7UVJ9gc cia vienas is geresniu video trumpai drutai paaiskina kas ir kaip. jeigu bus noro parasai Eric Dubay ir randi daug info.
audriusn 2017-11-25 20:53
O jis nebijo, kad ta jo raketa atsitrenks i stiklini kupola i sulus?
Profesorius :) 2017-11-29 16:18
cia aisku niekas nemate,kad kameros vaizdas lankstesi priklausomai virsuje ar apacioje buvo horizontas. juk tai nieko nereiskia. ties 5,15 vos atsiplesus nuo zemes jau akivaizdziai matosi,kad filmojama su "fisheye" bet cia viskas ok. gi tas neturi reiksmes juokingi jus man.
kernel_panikuoja 2017-11-29 16:43
Prisirukei, tai eik gult Jau savo sektos dogmas cia surasei ne karta. Visi zinom jas
Profesorius :) 2017-11-30 00:49
Kernel. Kas yra? Nepatinka kai nesi teisus? Ar vidurius susuko? Beje paskutini syki rukiau pries pora menesiu. Parukymas tai cia tavo rimciausias koziriukas ane ;D Ka ir sakau kai kamera lanksto horizonta tai cia viskas ok
sub 2017-11-30 16:41
Toleruoti kitokių pažiūrų žmones ir nereklamuoti nepagrįstos neapykantos yra gana paprasta ir turėtų būti visuotinai priimtina, kol tave taip pat toleruoja kitos pažiūros žmonės. Bet kai kameros pradeda lankstyti horizontą, o ateistai kažkaip tampa radikaliais - tai nei čia toleruoti norisi, nei netoleruoti, juokas tik ima ir telieka palinkėti sėkmės lankstant horizontą..
Profesorius :) 2017-11-30 21:17
Kas nenori tas nemato. O ten akivaizdu.