Kai kurie ekonomistai po 2020-ųjų Lietuvai prognozuoja savotišką pasaulio pabaigą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-12-11 20:22
Ar tai ne Rusijos propaganda, skatinanti euroskepticizmą, toks vaizdas, kad siūloma išeiti iš ES..
apvalus 2017-12-11 22:47
Akis prasiplauk. Koks cia tau euroskepticizmas? Elementariai ES paramos pabaigai reikia ruostis. Yra tam tikru sriciu, kurios yra beprotiskai pakilusios butent ant ES lesu (statybos, IT...). Jei valstybe valdytu asmenys, kurie butu suinteresuoti ne tik savo, bet ir visos valstybes ilgalaike gerove - apie tai butu kalbama, planuojama ir t.t. Bet kadangi gyvename 4 metu iteracijomis, kuomet iteracijos pradzioje reikia stagnuot, o gale pakelti pensijas, kad uzsitikrinti silta vieta dar vienai iteracijai... Tikslingai panaudojant visa ES parama, butu galima "pakilti i kosmosa" ir pasiruosti jos negavimui.
Staska 2017-12-12 11:52
O kuo straipsnio pavadinimas susijes su euroskepticizmu ? Sakyciau straipsnio pavadinimas sako priesingai: va kokia savarbi ir kiek mums dave ES, prisuks mums pinigu kraneli ir zlugsime be ju paramos.
audriusn 2017-12-13 11:03
Straipsnis sako, kad pas mus over daxuja pinigu buvo sekmingai ispyz... isisavinta, todel kai kam bus linksma. Manau laikas taikyt geraja Kinijos praktika.
HardAxe 2017-12-13 13:58
yra daug įmonių, kurių duona kasdieninė - EU pinigai. Jie jau savo darbo speficiką tam prisitaikę ir t.t. (sugebėjimai laimėti konkursą, workflow kaip planuoti ES projektą ir atitikti reikalavimus, kaip pasiūlyti geriausią kainą už kažkiek veikiantį produktą atitinkanti agentūros reikalavimus ir t.t.) Po 2020 dings daug tokių "nice to have" projektų, kur perkami nereikaligi dalykai už ne savo pinigus. Sumažės kiekiai ir klientai reikalaus kitokio lygio kokybės. Manau apie tokias įmones ir kalbama, kurios įprato valgyti iš ES lovio, o lovį pradės pildyti tik valdžia.