Kaip atsitraukimas „žaliuoju koridoriumi“ Ukrainoje virto tikromis skerdynėmis: „pėsčiuosius jau šienavo pragariška įvairių tipų ginklų ugnis, bet tikras pragaras mūsų dar laukė“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2018-01-14 09:35
Tuo tarpu kuo užsiiminėjo Ukrainos armija? Kokios jos funkcijas, bei paskirtis ? Jai jie stotų į kovą su rusais tai vakarai ir ginklais paremtų, ir savanoriai ten plūstų iš užsienio.
audriusn 2018-01-15 16:27
Kariuomene tuo metu buvo putinoidinio, kiseninio prezidento nuvaryta, isdraskyta. svinorusai, pamate, kad jau nedaug liko kol visa "sachtioru-traktaristu" sbroda suvarys i Pidoracha ir baigsis visos Novososijos atsiunte savus reguliarus dalinius.
kiesza 2018-01-16 18:34
Tai pateisina tik kovos veiksmų nebuvimą pradžioje, o kodėl net po prezidento rinkimų Ukrainiečiai neišbaido to mešlo iš donbaso ir krymo ?
audriusn 2018-01-18 18:03
Daro po truputi, bet tuoj svinorusai patys atiduos. Nereikalingus po truputi patys nurinkineja. Motorola lifta zarnom nudaze, Givi zarnom jo "kabineta" nuspalvino. O po rinkimu kai luganda ir donbanve buvo pastiprintos pidorashku daliniais, tai atviras stiprus puolimas sunkiai vykdomas. Be to liko nemazai adekvaciu ukrainieciu kurie neturi galimybiu is ten pabegt. "Jai jie stotų į kovą su rusais tai vakarai ir ginklais paremtų, ir savanoriai ten plūstų iš užsienio." Kas ta JI? Tai amerikieciai jau duoda, M107-ais popoclencus jau nurinkineja, dabar jau atvaziuoja Javelinai. Kanada kruva kazkokio gerio atvaro. Kiek skaiciau MRAP turetu gaut, HUMVEE kazkiek jau gavo, ir paprastu, ir sarvuotu.