Išsivysčiusios šalys nusivylė alkoholiu? Kaip viskas keičiasi tiesiog akyse

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ArturasArturas 2018-05-13 13:04
Kad bent UK jaunimas daugeliu atveju perejo ant kanapiu ar kitu lengvu narkotiku, nuo akoholio. Bent jau taip pasakoja gryze draugai ir kiek pats maciau per komandiruotes ar festus, nes jei nerukai, tai ten mazdaug vos ne balta varna per vakareli. Jei po alaus bokalo dar gali vystyti kazkokia pakankamai prasminga diskusija, (apie didesnius kiekus nekalbu, nes tas pats su***) tai po parukymo visi pasidaro atsilupe ir sneka nesamones, ir zvengia is visko (cia per neparukiosio zmogaus prizme:)) nors ir paciam paauglysteje teko nemazai parukyti, bet niekada nepagavau to cinkelio sedet tuscia galva, arba nepaliaujamas minciu srautas apie vejus, kurie tuo metu atrodo ziauriai prasmingi, ir vapet nesamones. Gal kitiem kazkaip kitaip veikia, bet manes niekada neuzkabino.
unytas 2018-05-13 13:11
Tai kad visi an kanapių ir kitų s**** pereina per festus ratų ir laimingi. Pats dabar islandijoi čia alhoholis iki 6h pardavinėjamas ir spec parduotuvėse kaina didelę tai kiti renkasi kanapės na o į barą nuėjus zolites kvapas rukamajeme ir seip visi tam bare matos kasko pavartoje kaulius laužo va ir užsienis
sub 2018-05-14 13:02
Po alaus bokalo tokia pat diskusija vystosi kaip po vienos suktinės. Niekas neapsineša žiauriai nei nuo vieno alaus, nei nuo vienos suktinės, nereikia taip radikaliai. Bet esmė kitur, kai padaugina alkoholio dauguma pasidaro agresyvūs, nekoordinuoti judesiai, nenuspėjamos nuotaikos. Kai padaugi marihuanos, nepasidarai agresyvus, galbūt perduag atsipalaiduoji, galbūt galva tuščia pasidaro, galbūt šneki nesmaones, bet tikrai nebūni toks agresyvus, kaip padauginęs alkoholio.