Patys kruviniausi „didžiojo tėvynės karo“ metai: kokia kaina sovietų–nacistų kare pasiektas lūžis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vitalijus.lapėnas 2018-09-16 19:06
Užteks antirusiškų pezalų. Šlovinam nacius, su šūdais maišom sovietus. Sistema buvo tokia, kokia buvo, bet tokie straipsniai rodo nepagarbą žuvusiems kruvinuose mūšiuose, ir primenu, kad ne sovietai pradėjo karą. Plius, nulis yechnologijų. Persivadinkit iš technologijos.lt į pletkai.lt ar panašiai.
vanduo4 2018-09-16 20:01
- Čia rimtas klausimas kaip tu supranti technologijas. Mašinos, gamyba - tai tik siaura technologijų dalis. Politika, socialiniai santykiai, ekonomika ir t.t. taip vystosi ir realizuojami taikant naujus būdus, t.y. technologijas; - O šitas straipsnis pristato knygą, kurioje siūlomas kitoks požiūris (nei įprasta sovietinėje erdvėje) į karo įvykius, jų eigą ir svarbiausia - priežastis. - Beje čia nedraudžiama ir Rusiška propaganda, ne taip kaip Rusijoje - tu tiesiog negali palikti jokio komentaro prieš valdžią arba dar netgi gali būti patrauktas atsakomybėn už kenkimą valstybei. -------------------- - Didesnė problema yra kitur - knyga kainuoja 13.80Euro, o pristatymas į Angliją 33 Eurai. Apsurdas. Nejaugi nėra jokių pigesnių būdų kaip pristatyti 300 gramų siuntinį? Apsurdas.
manciukaz 2018-09-16 20:37
Sovietai nepradėjo karo, nes bijojo Vokiečiu, bet prieš silpnesnius pvz. Suomius tai pradėjo ir ju nesugebėjo iveikt.. kodėl nemaišyt su žemėm prievartautoju armijos kuri kara laimėjo, nes patranku mėsos daug turėjo?
SaMaras 2018-09-16 22:11
O Ribentropas su molotovu ką veikė? Dalinosi Europą!! Ir kad rusai savo WWII pradžią pavadino „didžiuoju tėvynės karu“ tas esmės nekeitė, vistiek ten buvo tas pats WWII, kur didžioji „tėvynė“ kariavo ir užiminėjo kitas valstybes..
Niemand 2018-09-17 09:18
Karas prasidėjo, kai Hitleris su Stalinu kaip sąjungininkai užpuolė Lenkiją ir Baltijos valstybes...
Pasalietis 2018-09-17 12:51
Vitalijau jei tu kaip rusas slovini nacius tai dar nereiskia kad ir lietuviai ta daro. O kara pradejo sovietai kartu su vokieciais. Ir tik tokiem naciam kaip tu tai neaisku.