„Ačiū, kad lankotės, užsukite vėliau“ - tikriausiai kvailiausi nusikaltėliai pakviesti sugrįžo į nusikaltimo vietą  ()

Belgijos policija suėmė neįtikėtinai kvailus rūkalų parduotuvės plėšikus, nes parduotuvės savininkas įkalbėjo juos ateiti vėliau, kai kasoje bus daugiau pinigų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nedidelio Belgijos miestelio gyventojas, rūkalų parduotuvės pardavėjas, vardu Didier, tapo didvyriu. Jis ne tik išgelbėjo savo parduotuvę nuo plėšikų, bet ir pasistengė, kad nusikaltėliai būtų suimti. Be to, visą įvykį nufilmavo ir įrašė parduotuvės saugumo sistema.

Viskas prasidėjo nuo nepageidaujamo plėšikų vizito – jie pareikalavo ištuštinti kasą.  

„Pasakiau jiems aiškiai – nėra prasmės plėšti parduotuvę trečią po pietų. Tai tas pats, kaip reikalauti pinigų iš pasiuntinuko penktą ryto – gausite tik grąžos. Turėtumėte ateiti bent pusę septynių vakaro. Dabar gautumėte kokį tūkstantį eurų, o vėliau bus daugiau“, – pasakoja parduotuvės savininkas.

Neįtikėtina, bet jaunieji plėšikai pakluso ir išėjo. Didier iškart paskambino policijai.

„Policininkai pareiškė: pone, jie tikrai negrįš, tai neįsivaizduojama. Atsakiau, kad, manau, jog  jie tai padarys. Pareigūnai paklausė, kodėl taip manau. Atsakiau, kad esu geras pardavėjas, o proto šie plėšikai turi nedaug“, – prisimena jis.

Plėšikai grįžo, bet, anot pardavėjo, atėjo valandą per anksti: „Kai jie atėjo pusę šeštos, pasakiau, kad jiems reikėtų laikrodžio, nes dar ne pusė septynių, – ir jie išėjo.“

Galiausiai plėšikai atėjo trečią kartą ir vėl pareikalavo pinigų, bet čia jų jau laukė ginkluoti policijos pareigūnai. Jie greitai nuginklavo šios gaujos narius ir išvežė į artimiausią areštinę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(37)
(2)
(35)

Komentarai ()