Kaip elgtis, jei kelyje susidūrėte su neapdraustu automobiliu? Patarimas tik vienas ir taip daryti būtina, jei nenorite nuostolių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ISG 2018-11-16 08:54
O kuo blogai sprendimas “i kisene”? Juk tai yra zalos atlyginimas be jokiu tarpininku. Jeigu visi zmones butu samoningi pilieciai, ir saziningai pripazintu susimoketu uz savo klaidas keliuose, civilinio draudimo net nereiktu... pats esu paemes i kisene, nes kitas vairuotojas biski nubrauke galini bamperi. Nebuvo nei isgeres nei ka, vaziavo su tvarkinga masina, tiesiog nenorejom gaist laiko... tai kam ta biurokratija, kai eismo ivykis yra smulkus?
HardAxe 2018-11-16 09:50
draudimas yra tam, kad nereikėtų parduoti buto kai nubrėši mano S600 mersą o kuo blogai į kišenę? It depends... Jei dėl bamperio - tai gal nieko. Bet jei jis braukia po bamperį kas savaitę ir nemoka vairuoti, tai reik kažkaip rinkti statistiką ir jį nubausti. Kada ta riba kai jau reikia nusižengimą įrašyti į vairuotojo istoriją?
kestutisz 2018-11-16 11:44
O tai kur garantija, kad jei tau ir rodo draudimo lapą, kad jis yra tikras? (jei jau susidūrei su sukčiumi) Ar kas nors skambina pasitikslinti ar tikrai draustas/neatšauktas dėl nesumokėtų įmokų etc? Imho labai trūksta oficialios vietos kur būtų galima kad ir kokį QR kodą greitai nuskenuot ir žinoti su kuom turi reikalų, o idealiu atveju ir ten pats sudėlioti varneles vietoj visų tų kvailų popierinių formų.
mobilunkas 2018-11-16 18:43
labai paprasta padaryt kad zmones patys noretu draustis ir nieks neapgaudinetu, tiesiog padarai kad automobilio draudimas veiktu kaip buto draudimas, tu buta apsidraudi kad jei kaimynas tave apipils, tu gausi ismoka uz zala. Kadangi keliai nepriklauso asmeniskai zmonem, istatymas gali skambet kad avarijos atveju tik apsidraudes save kelyje vairuotojas gauna ismoka, nepriklausomai nuo avarijos kaltininko, o neapsidraudes netenka jokiu pretenziju i jo suniokota automobili ar sveikata. Tiesiog kaip kasko. Tiesiog reikia vadovautis gamtos logika, kad kiekvienas rupinasi savimi, o ne kitu kaip kad dabar draudimo atveju ir visos problemos issiprendzia. na dar draudimas turetu rinkt info kas sudalyvauja daznai avarijose ir tuos eliminuot kazkokiam laiko tarpui is eismo, liepiant perlaikyt KET, pasitikrint sveikata ir pan, kad nebutu jog su 100 eu automobiliu pastoviai dauzytu prabangiausias masinas piktybiskai
Zdarovas 2018-11-16 18:46
siame 21 amziuje gali isijunkti regitros puslapi ir patikrinti ar automobilis turi TA ir draudima.
soulshot 2018-11-25 03:38
Deja nebeiseis..jei anksciau galejai pagal masinos nr patikrint ar apdrausta tj dabar reikia dar ir vin kodo kafd tai paatikrint,tai nelysi kiekvienai masinai po kapotu kad patikrint..nesamone kazkokia..