Nuolat jaučiatės išsekę? Gali būti, kad tai sukėlė kirmėlės - kaip jų atsikratyti paprasčiausias būdais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-02-15 09:25
uždėkit kokį prefixą temoj, kad būtų aišku kas per straipsnis. "Klausk daktaro:...." Ar bent jau pirmoj pastraipoj paminėkit. Dabar kartais tenka atsidaryt prieš išjungiant.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-15 11:32
Čia kai neaktualu, tai tema tampa šūdų krūva Pvz. aš kai turiu problemų su pilvu, kurių niekaip nesugebu iki galo išsispręst (aišku pas daktarus neisiu), tai skaitau kiekvieną tokį straipsnį. Grįžtant prie straipsnio. Pvz. iš pasireiškiančių simptomų, man užkliuvo visi išskyrus pykinimą. Bet tai nėra nuolatiniai simptomai. Pvz. pats pirmas pasireiškė apie porą savaičių ir tik tada, kai mečiau rūkyti. Priskyriau tai žarnyno mikrobų pokyčiui Dabar vat aiškina, kad gali būti ir kirmėlės. Pilvo pūtimas - nuolatinė problema. Bet ir tą priskiriu nurytam orui, nes įpratęs valgyt greitai. O pvz. bėgant krosą, kai kvėpavimas tampa intensyvesnis, kartais riaugėju. Todėl ir galvoju, kad ne visas oras patenka į plaučius - dalis į skrandį 17metų atrūkiau - gal ir pokyčiai atitinkami... Mėšlungis, nuovargis, sausas kosulys - pasitaiko. Sauso kosulio gerokai mažiau kai mečiau rūkyt. Seilėtekis. Nesu tikras ar gerai suprantu šią sąvoką. Bet yra buvę net ir taip, kad pabusčiau ir bele kaip kosičiau, nes ką tik užspringau savo seilėmis Kadangi jau daug liaudies medicinos išbandęs (kur neišbandysi per eilę metų), tai reiks dar pabandyti obuolių actą ir pelyną
daynewss 2019-02-15 13:49
Pelynas apskritai padeda žarnynui, nes nelabai jį perneša parazitai ir grybai. Jei gerą užtaisyt, tai kartumas baisus, todėl reikia pratinti organizmą prie jo. Jei iškart stiprios arbatos užgerti, tai gali ir tulžies pūslė paskaudėti, nes šiuolaikinio žmogaus racionas nelabai kartus ir tulžis tampa "aptingusi". O kai gauna staigiai daug kartumo, išskiria fermentus, tai jausmelis būna nelabai.
punktyras 2019-02-15 14:26
Tai gal geriau tada absentą gerti?
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-15 15:57
Man kaip tik nuo alkoholio blogiau patampa. Įtariu, kad čia pagrinde pasireiškia DŽS. Bet paeksperimentuot neatsisakau
Kaunas 2019-02-15 15:58
Kas per bandymai kokie dar. Kokie dar actai.. Eini į vaistinę, prašai vaistų nuo žarnyno parazitų, geri pagal nustatytas taisykles, žūva žarnyno parazitai ir ramu. Visiem profilaktiškai reikia. Kaip ir savo augintiniui reikia profilaktiškai duoti vaistų nuo žarnyno parazitų.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-16 11:10
Mano pasaulyje problemos taip paprastai nesprendžiamos P.S. jau "mėgaujuosi" pelyno arbata
ArturasArturas 2019-02-17 17:18
Pelyno trauktine gal but kiek veiksmingesne uz arbata, nes alkoholis ir siaip puiki dezinfekcine priemone, ir padeda isisavinti veikliasias medziagas bet jau skonis... Kad ta bjaurasti isgerti reikia neblogo pasiryzimo