„Toyota“ žengė naują žingsnį – paviešintame vaizdo įraše ne tik reklamuoja savo „Corolla“ hibridą, bet ir tyčiojasi iš elektromobilių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

stdio 2019-02-27 09:43
Ant kiek Toyota prastai supranta elektromobilių esmę: elektromobilių vairuotojai "degalinėse" praleidžia žymiai mažiau laiko nei bendzino/dyzelio/LPG auto vairuotojai. Nes retas kuris elektromobilio vairuotojas krauna elektromobilį stotelėje. Tai daroma tik jei jau labai apsiskaičiavai su įkrova arba didelių koelionių metu, kada greičiausiai ne tik automobiliui pasikrauti reikia, bet ir vairuotojui pailsėti. O paprastai elektromobiliai kraunami namie per naktį!
HardAxe 2019-02-27 11:09
visi hibridai yra self-charging. Bet neįdėti pakrovimo kabelio - blogas sprendimas.
lizunas 2019-02-27 11:34
Šiuo metu viena iš tų automobilių reklamų, kurią įdomu žiūrėti, bent pirmą kartą. Nes tos mersų reklamos per tv... Spėju toyota iš hibrido pereinant į elektromobilį galės rinkai duoti patrauklias kainas, gal tokias pačias kaip hibridų.
kestutisz 2019-02-27 11:52
čia jei gyvenama nuosavam name, iš bėdos gal kokiam specialiai ruoštam požeminiam daugiabučio parkinge (nemačiau tokių tiesa) - t.y. faktiškai ir taip gyvenie gerokai prabangiau nei kiti (ir brangesnis būstas, ir brangesnis auto) - o tokiem papildomi centai už benziną dar mažiau aktualūs :)
daumantas.mikoliunas 2019-02-27 13:12
stdio, gal neteko matyt elektromobilius megstancioje Norvegijoje "degalinese" besicharginanciu 10 Teslu
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-27 18:19
Su tokiu požiūriu tai visą gyvenimą ir lieki ubagu Tie "turčiai" dar labiau skaičiuoja pinigus ir taupo juos visur kur tik įmanoma sutaupyti. Tas nebent negalioja tiems, kurie pinigų patys neuždirbo - tiesiog yra turtingų tėvelių vaikučiai ar laimėjo loterijoje milijoną, kurį ištaškys per ateinančius metus Tai ubagai daugiausia geria, daugiausia rūko, labiausiai pasiduoda spontaniškiems sprendimams, pvz. kai jiems paskambina kokia vadybininkė su "auksinėm žiniom", kad jiems dovanojamas koks televizorius, reiks tik pasirašyti auksinio paketo sutartį keletui metų Beje kalbant apie toyota: man vienos iš baisiausių mašinų Na nesakau, kad visi modeliai baisūs, bet tai kas pagrinde važinėja LT gatvėmis, tai vėmalai kažkokie: avensis, corolla, prius.
AAA000 2019-02-27 19:41
tu tiesiog neturi jokios vizijos, kaip galima butu ir tikro patogiai gyvent. patogu yra turet komfortiska aplinka, kur tau maksimum komforto. sakykim patogu yra keliaut nesuvarzytam kazkokiu aplinkybiu, kuriu tu nekontroliuoji. sitoj reklamoj akcentas i maziausia imanoma suvarzyma. su grynu elektromobiliu tu turesi keliaut tarp elektros rozeciu kas kei simtai kilometru. net jei prisikrausi kokia tona papildomu akumu - pratempsi gal iki kokiu 1500km max. su hybridu tu gali prisidet ta pacia tona benzino ir galesi nukeliaut net kokiu 15000km. jei tu nematai AKIVAIZDAUS skirtumo - tai tu gal bezdzione? sita reklama skirta butent tokioms bezdzionems, kurios nemato net 10x suvarzymo... sitoj reklamoj tik parodomas toks suvarzymas ir tiek
Xdmin 2019-02-27 20:03
I degaline kiek kartu uzsuki, 1-2 kartus per menesi? Jei gyveni mieste, tai greiciausiai vistiek pakeliui. Tai cia koks 15-30min prarasto laiko per menesi. Pusryciaudamas tiek per diena praleidi. Bet uzsipyles pilna baka gali is Vilniaus iki Palangos nulekt ir atgal. O su elektromobiliu atostogu metu galvosi kur baterija pakrauti.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-27 22:55
Štai iš kur tie kelių angeliukai, teisiantys kiekvieną KET pažeidėją mirtimi Kai į degalinę suksit kas 1-3 dienas pilt pilno bako, tikiuosi pakeisit požiūri ne tik į vairavimą, bet ir į tai kiek tai kainuoja