Guinnesso rekordas: vyras 46 metus kasdien valgė mėsainius (Video)  ()

Ar galėtumėte tokį patį maistą valgyti ištisą savaitę? O mėnesį? Na, vyras, vardu Donas Gorske, valgė tokį patį mėsainį net 46 metus!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

64-erių vyras iš Viskonsino valstijos (JAV) neseniai suvalgė 30 000-ąjį „Big Mac“ mėsainį iš greito maisto restorano „McDonald‘s“. Be to, jis tai padarė toje pačioje užkandinėje, kur viskas ir prasidėjo, kai jam buvo vos 18 metų.

Kalėjimo prižiūrėtoju kadaise dirbęs, o dabar jau pensijoje esantis D.Gorske 2016 metų rugpjūčio mėnesį pasiekė pasaulio Guinnesso rekordą, kai suvalgė savo 28 788-ąjį mėsainį. Pasižiūrėti, kaip yra gerinamas šis rekordas susirinko visa minia žiūrovų.

Anot jo paties paskaičiavimų, kuriuos pagrindžia čekiai, senos pakuotės ir maišeliai, jam prireikė 365 dienų, kad jis suvalgytų pirmuosius 1000 „Big Mac“ mėsainių. O štai per pastaruosius 46 metus šių mėsainių jis nevalgė vos 8 dienas. Vidutiniškai jis per dieną suvalgydavo po du tokius mėsainius. Kartą iki „McDonald‘s“ restorano jis važiavo per didžiausią pūgą – tačiau nuvažiavęs rado uždarytą užkandinę, todėl tą dieną jis negavo savo mėgstamo maisto. Jis taip pat nevalgė mėsainio, kai mirė jo mama – kadangi būtent tokio pagerbimo ji buvo prašiusi savo sūnaus.

Apie šį žmogų 2004 metais buvo sukurtas net dokumentinis filmas, pavadintas „Big Mac expert“. Pats D.Gorske filmavimo grupei pasakojo, kad vos tik nusipirkęs savo pirmąjį automobilį, pirmiausiai nuvažiavo į „McDonald‘s“ ir pirmą dieną jis suvalgė net devynis mėsainius – jam atrodė, kad jų vis dar negana.

Tačiau pats D. Gorske sako, kad vidutiniškai per dieną suvalgo po du mėsainius. Apskritai, anot jo, 90 proc. jo suvartojamo maisto yra mėsainiai.

Vyras net savo žmonai pasipiršo greitojo maisto restorano automobilių stovėjimo aikštelėje. Jis pats pripažįsta, kad yra ištikimas restoranams „McDonald‘s“, o kitoje greito maisto užkandinėje yra valgęs vos kartą.

Valgant vien tokį maistą D.Gorske, neturėtų būti sveikas, tačiau kaip bebūtų keista, jo cholesterolio kiekis kraujyje yra labai geras ir siekia 140 mg/dL. 2006 metais jis bėgo San Diego maratone, o finišo liniją kirto rankose laikydamas savo 21 387-ąjį mėsainį.

Jis neslepia, kad žmonės iš jo juokiasi, bet jam tai niekada nerūpėjo. Jis pats sako, kad per jo paskutinį sveikatos patikrinimą jis turėjo žemą cholesterolio kiekį kraujyje, o jo kraujospūdis buvo tiesiog tobulas.

Parengta pagal People.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(38)
(6)
(32)

Komentarai ()