Internete jau juokaujama, kad Greta Thunberg – keliautoja laiku: surado 120 metų senumo nuotrauką, kurioje – identiška mergaitės kopija  ()

Kai 16 metų aplinkosaugos aktyvistė Greta Thunberg negėdina pasaulio lyderių, kad šie sumažintų anglies dvideginio kiekį ar nemobilizuoja žmonių kovai su klimato kaita, ji... keliauja laiku? CNN, praneša, kad internautai rado 120 metų senumo nuotrauką, kurioje matoma kone identiška Gretos Thunberg kopija. Internautai neapsisprendžia ar aktyvistė turi antrininkę, ar ji – keliauja laiku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internautai kažkokiu būdu aptiko XIX amžiaus nuotrauką, kurioje matoma mergina atrodo identiška Gretos Thunberg kopija. Abi merginos nešioja net taip pat į kasas supintus plaukus.

Internautai nepraleido progos pajuokauti: vieni rašo, kad Greta panaudojo Saulės energiją, jog keliautų laiku, kiti – kad mergina keliauja laiku, siekdama sustabdyti žalą Žemei.

Originali XIX amžiaus nuotrauka yra pavadinta „Trys vaikai valdo lataką aukso kasykloje Dominion šaltinyje Jukono teritorijoje, apie 1898 m.“. Ji yra dalis Vašingtono universiteto bibliotekos kolekcijos, jos autorius Ericas A. Heggas.

Vokiečių laikraščio „Deutsche Welle“ žurnalistai net nepatingėjo ištirti ar fotografija yra tikra: jokių manipuliacijų nebuvo nustatyta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(13)
(18)
(-5)

Komentarai ()