Rusijai uždrausta ketverius metus dalyvauti stambiose sporto rungtynėse

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-12-10 22:14
Na tai tame ir reikalas kad naudoja dopingus 99% sportininkų nekomandinėse sporto šakose, bet maža dalis sportininkų kurie gerai finansuojami naudoja pačius naujausius pačius brangiausius dopingus kurie dar nėra įtraukti į dopingų sarašus. Kas reiškia kad aukščiausio lygio visas nekomandinis profesionalus sportas š vertas, nes visi rezultatai pasiekti su tam tikrais preparatais skirtumas tik jie nelegalūs, ar tik kolkas dar legalūs, čia jau neminint legalių medžiagų kuriomis pumpuojami sportininkai. Geriausia išeitis leisti betkokias medžiagas naudoti, jei tik jos nėra pavojingos sveikatai, vistiek profesionalūs sportininkai susiknisa sveikatą per gana trumpa karjerą.
DimQa 2019-12-11 09:21
Ne, viskas kur kas paprasčiau. Sovietai jį užaugino
punktyras 2019-12-11 09:30
Sportininkai būtų (spėju, jau ir yra) tikrinami prieš varžybas.
Benediktas 2019-12-11 09:53
Čia tik tavo nuomonė, kuri pagrįsta sąmokslo teorijomis iš tų, kurie buvo pagauti arba jų gynėjų. Realių faktų neturi.
AAA000 2019-12-11 10:57
meginiai tik imami ir sandeliuojami. ne tik pries, bet ir per varzybas. ir net po kelis kartus. tikrinimas realiai buna veluoja net keliu metu laikotarpius... cia jau virs absurdo darosi viskas... cia ziuriu kazkam patinka sportas, kur realiai apdovanojimas pasidaro vertingas tik po keliu metu? ar pvz po mirties gal? cia cirkas, o ne sportas jau pasidare su tais dopingais... sportas yra momentinis rezultatas. as ne pries kontrole ir apribojimus - bet visa tai turi but momentinis dalykas. sakykim atliekamas pries ar paciu varzybu eigoje. net sakykim atidejimas iki apdovanojimu iteikimu paros begyje - jau gaisatis. imkim pvz krepsini - sulose ten zalgiris su rytu. nu ir sakykim rezultata patvirtina po 2 metu kazkokie "ekspertai", atestuoti ir visa kita - bet realiai tu ju nei mates, nei zinai kaip jie ten kazka nusprende... labai sportiska...
Benediktas 2019-12-11 11:37
Tarkime, jei ateityje būtų leidžiama naudoti dopingą legaliai, tai jau prieš priimdamas sprendimą sportuoti profesionaliai turėtum susitaikyti, kad į tavo kūną farširuos visokios eksperimentinės chemijos, kurios šalutiniai poveikiai neigiami organizmui. Nemalonu būtų žiūrėti į tokius žmones, jei žinotum, kad realiai jie dėl šlovės (apie garbę kalbos būti negali) taip aukoja savo kūną ir jų rezultatai priklauso nuo cheminių medžiagų.
amas 2019-12-11 12:34
Kodėl taip kategoriškai, trečio pasaulio šalys? O kaip galiūnų sportai, perdaug nesidomiu, bet manau yra gerokai daugiau pavyzdžių kur atžmogiškumas visai sveikintinas. Įdomu kaip su krepšiniais ir futbolais. Tik nesakykit, kad ten nėra prasmės. O apie tai nieko nesigirdi. Negi tai reiškia, kad nepasitaiko.
MiglėM 2019-12-12 02:34
Mokslas ruseliam praverstų