Ar žinote, kodėl „Tesla“ nesiūlo įsigyti odinių sėdynių? Kuo odinės sėdynės yra blogai ir kokios alternatyvos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-01-22 00:19
Man oda baisiai nepatiko, vasara subinė dega neina atsisėsti, o žiema priešingai šalta. Tai kad išvengti tokių nesąmonių aptraukiau sintetiniais pigiais, bet patvariais apvalkalais iš turgaus, situacija pasitaisė. Tiesa dar ilgose kelionėse pradėdavo šusti subinė ir nugara nuo tos sumautos odinės "prabangos". Mano nuomuone kvailiasia kas buvo naudojama automobiliu vidaus apdailoj, tai oda ir medis.
Pumper 2020-01-22 08:21
Mhm, patogiausios paprastos medžiagos, nes natūrali oda, kaip sakai arba per šalta, arba per karšta ir slidinėja šikna jei greičiau vingiuotam kely važiuoji, o alcantara, kaip tik per daug prikimba ir greitai susidėvi. Bėda tame, kad gamintojai nori parduodi "premium" funkcijas su geru pelnu, tokias kaip šildomos ir vėdinamos sėdynės, todėl, atrodo, specialiai siūlo baisios medžiagos standartines sėdynes, o jei nori kažko padoresnio, belieka rinktis odą.
Dia.v.olO 2020-01-23 12:22
nu ninada. Gal jau nenušalsit ar nesukaisit keliom minutėm kol susivienodins temperatūros? Aš nesu nei šaliskas, nei priešiškas odai, tačiau oda - didžiausias patogumas valant sėdynes, o juoda oda net nesimato devėjimosi žymių. Normalioje komplektacijoje reikia vedinamu ir šildomų sedynių panaikinant jūsų išvardintas problemas. Kai kam patinka tas odos jausmas, gurgždesys, slidumas ir t.t. bet nereikėtų to dėstyti taip, kad tai yra nereikalinga ir tia yra išmislas. Aš auto prieš tai turėjau tik ne odinėmis sėdynėmis, bet ir ne veliūrą, kažkoks speudo syntetic materialsas, o dabar tipo executive komplektacijoje - eina oda. Na negaliu jos peikti ar girti. Bet man patinka. Taip žiema šalta, bet po minutės susivienodina temperatūra + yra šildomos sedynės. Vasarą įkaista, bet didesnį diskomfortą kelia įkaitęs vairas, nei kiek sėdynės.
bahuriux 2020-01-23 15:03
Mano odinės buvo irgi šildomos, bet vistiek kol įkaista nemalonu. Man didesnį dikonfortą kelia peršalęs vairas iki -20C, nei įkaitęs, gerai kad nešalta šią žiemą. Dabartinė mašina su veliūro sėdynėm, nu ką aš žinau pasaka palyginus su oda, niekada nereikia valyti visada švarios sėdynės, kartais su dulkių siurbliu praeini syki metuose ir jokių nesąmonių kaip su oda.
AAA000 2020-01-23 17:51
gal juoda ar tamsiai vysniava oda buvo? ten ikaista iki saunos tikrai nekas. jei sviesi oda , kokie nors pilki-rusvi-balsvi atspalviai - tai normaliai ten viskas. oda labai malonu sedet. kur sedi ir daznai lietiesi - as tik uz oda ant tu pavirsiu. ir visoks slamstas nekimba - lengva isvalyt. ir ilgaamze. net ir sutrinta dar gerai tarnauja. nors veliuras irgi puiki medziaga, bet oda geriau. va medis automobilyje tai yra konkreti nesamone. daug geriau kokybiskas plastikas. medis nesaugu - jei avarija - atplaisos visokios tave padurt gali... medi automobiliuose reikia uzdraust. o ant odos tai nevarykit is minusu nebent kad oda slidoka kazkiek. kad persala - cia nesamone. ten pas jus gal dregmes daug - pravedinkint bent kada ar ausinimo ssistema rasoja per plysius. cia dregme susala, nes oda siektiek igeria dregme - kai sintetika - maziau. oda tiesiog labiau inertiska - cia puiki savybe. man pvz net dirbt geriausia su plonos odos pirstinemis-geriausiai lietimosi ir temperaturos pojuti perteikia. ir tik naturali. sintetika - sudas. na odos girgzdesys tai irgi siektiek knisa. megstu tylias masinas, o girgzdesys jau kaip ir nereikalingas triuksmas
SaMaras 2020-01-23 18:40
Na vėdinamos odos neturėjęs tai sunku pasakyt, bet didžiausi minusai man įkaitimas vasarą ir šutimas vasarą.. žiemą galima kentėt dažniausiai.. Dėl gyvūnų teisių, kol neuždrausti steikai tai mažiausiai reikia išgyventi.. karvytes kaip valgė taip dar kurį laiką valgys, taigo jei jau užsuiauginom, tai geriau jau sunaudokim kiek įmanoma daugiau to materijolo, o ne kokį sintetinį iš nafrtos gaminkim.. Dėl peršalusio ar perkaitusio odinio vairo bėdų neturėjau.. kaip tik nuo odinio vairo persėdus prie plastmasės tai šaltis labiau/ilgiau jaučiamas
AAA000 2020-01-23 19:15
na - vasarai galima kita auto nusipirkt - be odiniu sedyniu . vasarine masina taip sakant. arba kazbrioleta koki. bet cia reikia but ne kibiriniu/buhateriu/psiaudo-eko-nukvakeliu mentaliteto - kad taip pasielgt masina tik irankis. ir ji turi but patogi. irankiu gali ir turi but daug-jei poreikis keiciasi. o ne kazkoks vienas "sveicarisko peiliuko"-kibirinis standartas - kuri cia keli idiotai vis bando ipirst kaip PRIVALOMA butinybe. cia vergo poziuris ir tiek... Tesloje man tai ir nepatinka - ji skiepija uzmaskuota vartotojiskumo vergove su savo "firmos politika".
immortallt 2020-01-24 23:01
Apie odą - oda naudojama sėdynėms yra dažniausiai jaučio, na dar kartais kiaulės. Jei mėsos neatsisakome, niekas neskers nei daugiau, nei mažiau jaučių dėl odos sėdynėms, nes oda, tai maisto pramonės atlieka. Aplinkos atžvilgiu, oda geriau nei dirbtinė oda. Audinių atžvilgiu gal ir nėra geriau, bet "eko odos" - taip.
Xdmin 2020-01-25 11:03
Pas mane sildomos odines sedynes, pas zmona paprastas, pigus veliuras. Beveik visais atvejais veliuras geriau. Vienintelis atvejis, kada oda praverte, tai kai maisto indelis nebuvo sandarus. Oda reikia priziureti, jei nenori kad ji suskirdinetu. Tiek pat prieziuros skiriant veliurui - jis irgi bus svarus. Ziema, sedint ant veliuro sedyniu, atrodo kad jos irgi butu sildomos, nors to nera