Mokslininkai prognozuoja, kad gyventojų skaičius pasaulyje ims mažėti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jordanbn2 2020-07-16 20:17
Tai suprantama. Bet migracijos kontroliavimas butinas. Tiesa sakant nedirbancius imigrantus reiketu deportuoti be teises sugryzti. Ir ten tie politiniai prieglobsciai tai vien nusikalteliai per juos patenka. Normalus kuriems is tikro gal but reiketu politinio prieglobscio ten praktiskai nepatenka
immortallt 2020-07-17 14:47
Kodėl visada žmonės nori naikinti simptomus, bet ne priežastis? Kodėl imigruoja tie, kurie nenori dirbti? Nes nemokamai gauna būstą, išlaikymą. Tai panaikink socialinius būstus ir išmokas už ačiū. Jei iš ties yra poreikis socialinių būstų ir išmokų sveikiems žmonėms - tokiu atveju už tai skirk viešųjų darbų. Tie kurie nori gauti nemokamai, nekenčia viešųjų darbų dar labiau nei darbo. O tam, kuris iš tiesų bėdoje, dar ir ačiū pasakys. Viešieji darbai galėtų būti tiek senelių priežiūra, pagalba su vaikais ar socialiai pažeidžiamomis šeimomis, miesto valymas, miškų valymas/atsodinimas ir t.t. ir t.t. O šiaip prognozėje keista, kad Afriką iš viso skaldo, augimas ten beprotiškas nusimato. Liūdniausia tai, kad Europa su dabartinėmis politikomis iš vis nuvažiuos į dugną ir ES kaip vientisas darinys iki 2050 m. gali net nebelikti G7. Rusija tai iš tikrųjų ten ne vieta net ne dėl paskutinių įvykių.
HardAxe 2020-07-17 15:45
ne taip paprasta tuos viešuosius darbus skirti. Normaliam pasulyje juk darbuotojas turi būti apmokytas, jam suteiktos soc garantijos, užtikrintas darbo saugumas, reikalingos priemonės... Pas mus seniau galėjai duoti kibirą ir pastatyt už kiemsargį, bet vakarų europoj ir valytoju tapti reikia baigti kursus apie valymo chemija ir t.t.
vanduo4 2020-07-17 17:16
- Kuo grįsti tokie teiginiai jog Afrikos įtaka Pasaulyje didės? Dėl žmonių skaičiaus? - Paimkit JAV - jie ten daugybę metų gyvena, bet nuo dominavimo jie pasitraukė į kriminalinį pasaulį. Jų mentalitetas tiesiog neleis dominuoti Pasaulyje; - Beje, kodėl manoma jog gimstamumas Afrikoje didės? Kas juos ten maitins? Jei ne vakarų technologijos - jie dar ir dabar nuogi lakstytų. - Galiu Jums pateikti kitokią Pasaulio ateities viziją, jei kalbame tik iki 2100 metų: a) Pasaulyje vyks globalus ekonominis - politinis susiskaldymas, kuris pasireikš saviizoliacija stiprinant regioninį nepriklausomumą; b) būtent dėl vidinio uždarumo, konfrontacija dėl įtakos išorėje tik dar labiau didės, o tai tik paspartins saviizoliaciją: - naftos, dujų atsisakymas; - energetinė, gamybinė nepriklausomybė; - vidaus vartojimo stiprinimas, kaip eksporto alternatyva; c) visas susiskaldymas vyksta dėl visapusiško saugumo, nes dabar Pasaulis išgyvena laikmetį, kai visi nori didinti savo galią kitų sąskaita vietoj to kad evoliucionuoti patiems; d) tad dominavimo Pasaulyje ideologija sensta - ateina integracijos politikos būtinybė, o va čia laimės tie, kurie šią problemą išspręs greičiausiai: - JAV patiria Kapitalizmo virsmo į Komunizmą krizę. Tuo tikslu pradėjo ilgalaikį Trumpo politikos bei konservatyvių/komunistinių pažiūrų atstovų priešpriešos eksperimentą; - EU vykdo naujų narių bei nuosaikią pabėgėlių integracijos politiką; - Rusija ginasi nuo integracijos ir izoliuojasi nuo įdingo Vakarų Pasaulio; - Kinija bando pasinaudoti Vakarų integracija ir vakaruose uždirbtais pinigais bando Vakarus integruoti į Kinijos Komunizmą; - Afrika išgyvena bėgimo į integruojančius vakarus laikmetį, tikėdamiesi vakarus paversti laukinių genčių tvirtove ir pan. Iš esmės kas dabar Pasaulyje vyksta, tai EU ir JAV vidinės restruktūrizacija (socialinių gamybos linijų atnaujinimas), kai tuo tarp rytai ir kt. vykdo ekspansiją su Naujųjų žemių paieška ir tikisi, kad EU ir JAV vietinės gentys yra kaip Amerikos indėnai, kuriuos galima tiesiog išstumti didesniu gimstamumu. e) viskas nuosekliai tik dar labiau stiprins karinį ginklavimąsi ir ekonominį nepriklausomumą, likęs pasaulis išgyvens nuopuolį ne vien dėl ekonominio atsilikimo, klimato kaita čia jau irgi veikia; f) kai vidinė EU ir JAV restruktūrizacija baigsis, naujas aukštesnis ekonominis/politinis/socialinis lygis pradės plisti į kitus regionus. Ir jeigu Kinija iki to laiko nesugebės iš eksportuotojos virsti vartotoja, jos laukia Tarybų Sąjungos likimas. Gal būt todėl norėdama atitolinti šią ateitį, Kinija investuoja Afrikoje, ten didės gimstamumas, bus daug pigios darbo jėgos. Kinai niekada negrams neduos laisvės. JAV importavo vergus pas save, o Kinija vergus įdarbins jų pačių namuose, taip užpils Pasaulį pigia produkcija ir išvengs ateities negrų maišto pačioje Kinijoje. Išvada: vergų visuomet buvo daugiau nei valdovų, tad jų skaičiaus didėjimas reiškia tik produkcijos pigimą, o ne vergų dominavimo augimą.
Arunas1948 2020-07-17 18:12
vanduo4 tu geriau paskaiciuok kada neliks lietuviu, bus geresnis uzsiemimas.
vanduo4 2020-07-17 19:39
O koks skirtumas kada jų neliks? O koks tavo užsiėmimas? Minusų rinkimas? Turi bent viena dėmesio vertą komentarą?
AAA000 2020-07-17 22:06
va cia is islenda buhalterio ausys as galiu pasakyt - jei varysi seneliu prieziuron - bus tiesiog tu seneliu apiplesinejimai ir pagreitintas nuzudymas. su vaikais - bus vaiku isnaudojimas ir apvaginejimas. su socialiai pazeidziamom seimom - bus isgertuves ir baliukai. po tokiu miesto valymo bus papildomu resursu uzprasymas padarytom nesamonem salint. miskai gantuotai neaugs, nes nukapos saknis ir sukaisios - tipo pasodins "naujoviskai" tik visiski buhalteriai galvoja kad prievartinis darbas kazka gerina visuomeneje FAKTAS yra tas - kad mokescius lupa nuo VISU. PVM ir PSD kaip minimum. ir tos socialines pasalpos - kur visi praplautom smegenim aiskina - kad cia uz "dyka" moka - is tikro cia tik grazina DALI pvm. net ne visa. jei tu gyveni sitam ekonominiam aptvare, kur vadinasi Lietuva. va uz tai moka - uz aptvaro vienalytiskuma. bent jau turetu moket - nes pas mus dar issikalineja ir nemoka geranoriskai. nusikaltimas yra nemoket tokiu pasalpu visiems. kurie sitam aptvare egzistuoja. o tie kur agituoja, kad "nieko nemoket" kazkuriam gyvenimo tarpsnyje - as siulyciau tokius baust. uz tokias agitacijas. butu nelogas pajamu saltinis valstybei parodei viesai nepasitenkinima bedarbiais - bac kokiu 500€ baudele ar ten kokiais nors pijokais pasipiktinai - bac dar 500€ baudele o jei tokia baudimo tvarka pradesi piktintis - tai tada galima ir 1000€ baudele israsyt va sito truksta, kad pradetume gyvent kaip vakarieciai.
Taspac 2020-07-19 10:31
AAA000 nerišlūs kliedesiai
SaMaras 2020-07-19 10:43
Čia pas jį norma.. pasigavęs kelias frazes, ir varo per visas temas, jei daug maž suprasti jį reikia skaityt kelių mėnesių jo postus.. arba geriausiai nekreipt dėmesio į vapaliones.. anksčiau dar visai argumentuotai padiskutuodavo, ir dabar dar pasitaiko viena kita ne kvaila mintis, tai kaip ir užblokuoti dar kolkas nekilo ranka..