Jau galima paskaityti dirbtinio intelekto parašytus lietuvių literatūros kūrinius: kaip įvertintumėte?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-10-25 11:03
Būtu gerai jei šito ir kitų DI sugeneruotu rašliavų komentaruose ir forume nebūtu, kitaip sąkant būtu gerai jei nebūtu deep fake rašliavų, nors kiti komentatoriai užknisa labiau nei DI. O straipsnius tegu rašo DI ir žmonės apie DI, tik reikia aiškaus parašo kas kūrė straipsnį. Pasitaikė ne vienas deep fake straipsnis čia bandomas prastumti kaip tikras.
who 2020-10-25 18:13
Paskaičius, DI generatorius netoli pažengė nuo 60'ųjų. Įdomu kiek procentų teksto buvo redaguota žmogaus. Nepaisant to, į uber modernizmo žanrą kūrinys turbūt įsipaišo.
HardAxe 2020-10-26 10:14
Visi mes esame plagiatoriai kūriantys nustatytose normose ir aprašinėjam įvykius iš savo patirties. Argi mokykloj neaiškino, kad reikia naudotis esamų autorių patirtim/struktūra? (užuomazga, vystymas, kulminacija, atomazga)? Argi aprašinėjam kažką, ko nepatyrėm? O jeigu svajojam/fantazuojam, argi mūsų fantazijos nėra paremtos mūsų patirtimi? Šiuo atveju robotas mažai kuo skiriasi...
conjurer 2020-10-26 21:45
Tiesiog įrankių atsirado daugiau ir daugiau žmonių gali žaisti. Pamenu mano pirmi piešiniai su windows paint buvo irgi modernus ir unikalus menas.