Šiaurės Korėja rado naują argumentą, kodėl kapitalizmas neveikia - ir kuo čia dėtas pasaulį sužavėjęs „Netflix“ serialas „Squid Game“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-10-15 17:49
Galėtų Š.korėja išleisti savo serialą, apie žaidimus iš koncentracijos stovyklų, kad galėtume palyginti. Dabar tik tušti žodžiai, iš vienintelio storo žmogaus toje valstybėje.
UTF16 2021-10-15 23:26
Šiaurės Korėja yra visiškai priklausoma nuo Kinijos. Visa šalies ekonomika yra juoda ir valdžia ničnieko nei nori, nei gali daryti, nes kažką daryti reiškia marinti žmones badu. O marinimas badu šįkart geruoju nesibaigtų. Nesibaigtų todėl, kad kartu su juoda duona iš Kinijos ir vietinių ūkių pamažu ateina ir informacija apie išorinį pasaulį. O informacijos gniaužtų atleidimas ten prilygtų Berlyno sienos griuvimui. Įdomus dalykas: ar tai komunistinis, ar nacistinis, ar islamistinis, ar dar koks nors kitoks klerikalinis režimas, – be informacijos kontrolės jie krinta kaip lapai rudenį.
conjurer 2021-10-17 21:22
Kad jie ir taip badauja, kol rėžimas loja ant visų aplinkui.
AAA000 2021-10-17 21:31
nu nemeluok. nebadauja. tiesiog dietinasi saikingu maisto vartojimu ir masiskai prisilaiko sveiko gyvenimo budo. as ta dar prisimenu asmeniskai is vaikystes - toki puiku gyvenimo buda. kai apelsinu kas 3 metai vienakart gauni. pora vienetu odele uostai kelis menesius vien del kvapo pasidejes sekcijoje-sarkofage su servizais garbingiausioje kambario vietoje. o dabartinai apelsinai smirdi kazkokia chemija, puszaliai kazkokie, rugstus... tas sekcijas-altorius i siukslynus ismete... visai negerbia sventu nepertraukiamo komunizmo statybos tradiciju dabartiniai laukiniai...
UTF16 2021-10-18 03:28
Jie prastai valgo, bet visiško bado, tokio kaip prieš 25 metus, ten nėra. Bent jau kol kas.