Už V. Putino ambicijas jau sumokėjo savi – vos per parą rusų milijardieriai neteko 40 mlrd. JAV dolerių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-02-25 13:05
Sankcijos dar neįsigalėjo. Norint greito ir veiksmingo atsako turėjo imt SWIFT, kad rusas negalėtų dangstyti bėdų pinigais iš užsienio ir tyliai pralaukt kol kipišas nurims. EU JAV pažeidimą daro lėtą, valstybė rami kol cirkuliuoja pinigai, bet atkirtus vieną po kitos grandines pinigų tėkmės iš užsienio pradės mažėti, blokuojamos užsienio sąskaitos, įmonės, visatai ves rusą prie didelio nedarbo tarptautinėse kompanijose, tuo pačiu nusitemps ir vidinį verslą, kuris yra bent kažkaip susijęs su išoriniais pinigais, tiekimu, pradės byrėt viskas kaip kortų namelis. Kol žmogus ramus, mato kad jo vaikas sotus ir ramiai žaidžia tol valdžios bispridielas niekam neįdomus, arba baimė kažko netekt veda prie tylos. Atsiradus nedarbui, matant problemas šeimoje, matai kad vaikui kažko trūksta, prasideda irzlus nerimas ir kuom toliau tuo labiau jis augs. Gal tada patys rusai ims galvoti kam mums to reikia? Gal tada pradės kilt ir vienytis prieš koldūno putkos rėžimą? Kai badas į šikną pradės spirt, daug žmonių bus priversti pradėt galvot, bus priversti pakelt šiknas įveikt baimes ir purtyt rėžimą, kol nukris galva. Tikiuosi nepraskys vakarai ir eis koja kojon su Anglija.
UTF16 2022-02-25 13:34
Bus biškį nepatogu Putinui, taip. Bet jis tam ruošėsi jau kokius 10 metų. Prisipirks bitkoinų ir jam nusišvilpt. Ir jis nenurims, nes neapeinamų sankcijų nėra. Tu gali pritaikyti visas įmanomas sankcijas, jis nė vieno tanko dėl to neapgręš.
donatasv 2022-02-25 14:13
Bitkoinų gali prisipirkt, bet reikia smaugt kiek įmanoma be to ilgai su bitkoinu valstybė neištemps. Sustabdyt galima tik priešinant žmones prieš valdžią, žmonių poreikiai nelygūs 1940 ir dabar. Patys mes nepulsime, 3 pasaulinio nenorime, trepsėt ant vietos neišeitis turi ieškot vokiečiui galimybių išraut priklausomybę nuo ruso su šaknimis, kad pasileistų plaukus. Vien tik energetinių išteklių priklausomybės atsikratymas bus nemenkas minusas rusui.