[Žinios trumpai] Tarp Europos ir Rusijos ir toliau vyksta prekyba didžiulėmis apimtimis - į Baltarusiją įvažiavo daugiau nei 22,5 tūkst. vilkikų su prekėmis ir kroviniais  (2)

Ukrainiečiai toliau blokuoja Baltarusijos ir Rusijos sunkvežimių judėjimą Kukuriki-Kozlovichi poste Lenkijos ir Baltarusijos pasienyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-24 [Žinios trumpai] Tarp Europos ir Rusijos ir toliau vyksta prekyba didžiulėmis apimtimis - į Baltarusiją įvažiavo daugiau nei 22,5 tūkst. vilkikų su prekėmis ir kroviniais  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Censor.NET, apie tai „Facebook“ parašė Varšuvos Euromaidano lyderė Natalka Pančenko.

„Šiandien Kukuriki kontrolės punkte iš ES į Rusiją pravažiavo 0 sunkvežimių. Mes tęsiame blokadą“, – sakė ji.

Jau anksčiau skelbta, kad kampanija „Prekybai su Rusija ne“ truks dvi dienas ir ja siekiama atkreipti dėmesį į bet kokios ES ir Rusijos prekybos nepriimtinumą tuo metu, kai Rusija bombarduoja Ukrainos miestus ir žudo tūkstančius ukrainiečių.

Anksčiau socialiniuose tinkluose Lenkijos Seimo deputatas Michalas Scherba informavo, kad nuo Rusijos Federacijos agresijos prieš Ukrainą pradžios, vasario 24 dieną, iš Lenkijos į Baltarusiją įvažiavo daugiau nei 22,5 tūkst. vilkikų su prekėmis ir kroviniais.

 

Anot jo, reikia siekti, kad prekyba su agresoriumi būtų sustabdyta, juolab kad šie kroviniai gali turėti dvejopą paskirtį ir būti agresoriaus panaudoti karo veiksmams Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (2)