Nauja kalėjimų mada - akių tatuiruotės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

studentas 2010-01-11 01:07
nzn nzn... monstrai kazkokie kad ir kaip ten jiems pasibaigtu, bet atrodo vaizdelis gan kietai
mindevas 2010-01-11 09:08
Juk niekas nežinote tikrosios padėties tame kalėjime, galbūt ten tai vienintelis būdas naujokui netapti gaidžiu, galbūt grasinama, galbut galima užsidirbti arba uždirbti šeimai būnant banduomuoju triušiu. Gali būti kad veikia aukštesni interesai, dėl atsiveriančios verslo šakos, juk kalinys su švirkštu tai patys suprantat, kad nesiderina prie geriausių norų. man iškilo klausimas kaip tiksliai įbeda į akį, juk akis turėtu judėti, mirksėti refleksiškai..?
Tarawa 2010-01-11 09:24
as tai manau kad ju akim bus sakes po keletos metu
Edmundas 2010-01-11 10:00
Galima pažvelgti į šį reiškinį liberaliai: tegu su savo kūnu daro ką nori, juk negaila. Bėda ta, kad tokie autoagresoriai vėliau reikalaus nemokamų medicininių paslaugų sutrikus regėjimui, o eiliniai piliečiai turės tas paslaugas apmokėti. Juk nė vienas iš tų kalinių nenorės baigti dienų kalėjime aklas. Kaip elgtis tada? Pasiųsti akluosius menininkus toliau ar skirti gydymą? To be or not to be...
Vidas1983 2010-01-11 13:14
Bliamba maniau pirma, kad i stiklakūnį prisileidžia rašalo Apakti tai gal neapaks nes jei i stiklakūnį pateks tai vistiek jis pasikeičia kas kažkiek laiko. Tik tiek, kad aš čia asmeniškai grožio nematau. Geriau kaip kažkas sakė lešiukus įsidėti juos bent gali pasikeist jei spalva nebepatinka
AhaBl 2010-01-11 14:48
Nerkashis 2010-01-12 13:01
Pala, pala... Nuo kada kalėjimuose jie turi švirkštų??? Gal dar nešiojasi peilį su šakute - idant gražiai pavalgytų?
Windas 2010-01-12 14:26
seip prabilus apie pinkio komentara.. tai man jo gaila.. arba mazai draugu turi arba visi dieva mylintis maldininkai.. dazniausia toki poziuri turi krikscionys. Nes jiems sunkiai suvokiami dalykai kaip gejai lesbietes mastrubacija tatu grupiniai fetishai ir t.t. jie nesuvokia ir nebando suvokti o dazniausiai mato savo rata... Vietoj to, kad sakytu jog tai asmeninis to zmogaus ar zmoniu rato reikalas darykit tai ka norit kol neskaudinat kitu fiziskai ar neizeidinejat kazkaip specialiai zodiskai ir nesmurkdot moraliskai galit gyventi ramiai.. bet ne... Deja lietuvoj iki pasauletinio poziurio dar labai toli.. Paiimkim labai daug ish mano pazystamu nemegsta geju... na realiai uzdaviau klausyma jiems... o ka darysit jei jusu dukra bus lesbiete ar sunus gejus? Tai pinki ta pati ir tu pamastyk ka darysi jei tavo pusbroliai ar puskes ar vaikai busimi nes speju 100% kad neturi ir ilgai tau to teks laukti bet vistiek susimastyk... kad jo muzikos stilius bus kitoks nei tavo jam patiks kiti dalykai.. gal jam patiks Siltakotis burnoj ir subinej o gal auskaruotas bus.... kas ten zino.. Gyvenimas yra toks kad dazniausiai ish ko saipais ar ka skriaudi viskas tau atsilieps arba tiem zmonem prie kuriu tu prisirisias ir tave itakos.
Platūs_vandenys 2010-01-12 16:23
Kad kiekvieno teisė atrodyti, kaip jam patinka, tai čia be kalbų. Tik sveikatai pasekmės gali būti negrįžtamos. O šiaip, kaliniams švirkštai. Kokia čia tvarka.