Kas geriau – nemokamas internetas su reklama ar mokamas be reklamos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-10-12 19:13
nereikia det reklamos taip kad ji praeitu apsaugas, reikia det viska su protu, saikingai, kad butu pastebima, i tema, kad nebaidytu vartotojo, tada ir pats vartotojas tam saitui nenaudos adblock ir panasiai. visokie popupai su turiniu ir nesamone - vartotojas tiesiog eis kitur, kur patogiau ir akiu nebado.
Anonymous 2008-10-12 20:27
Šiaip, kartais net baugu pamatyti gmail'e reklamą, kuri man yra aktuali. Pagalvoju: "Iš kur jie žino?". Bet, apskritai, tai manau, kad tokia reklama ir turėtų būti. Tada vartotojas tiesiog gauna informaciją, kuri jam aktuali. Bet, atsiprašant, kartais būna tokios reklamos net tokiuose portaluose, kaip lrytas. lt, kai reklama iššoka per visą langą su muzika, fejerverkais ir dar bala žino kuo.. Tai sukelia didelį susierzinimą ir, manau, kad neigiamą nuomonę apie tą produktą.
Anonymous 2008-11-18 16:36
geriau mokamas, bet be reklamos..., nes ji trugdo darbui...
Anonymous 2008-11-18 17:34
turiu ne tik ad block, bet ir adblock flash (vietos flash'o rodo tik jo ikona, jei nori - pats pasiziuri ja paspaudes). Kodel? 1) padare dabar kazkokiu flash'u mada, kurie netyčia ant jų užėjus puse ekrano uzdengia) 2) visas reklaminis meslas, kuri matau apkrauna interneto rysi, tiek mano, tiek viso pasaulio, įdomu, kiek tai kainuoja mums visiems??? 3) galima butu i daug ka nusispjaut, bet o džiaugsme: net ir visai normaliuose puslapiuose galima pamatyt tokiu reklameliu, kurios ne tik apetito nekelia (topshop vakuminiu masazuokliu reklama manau ir sitam psl buvo ), bet ir stipriai prieštarauja mano moralei.
Andrius.V 2008-11-18 17:48
Asmeniškai neblokuoju "absoliučiai visos" reklamos, o blokuoja ją tik tose vietose, kur ji labiausiai erzina (pagrindinio teksto srityje, header'io vietoje, visur ten, kur iš pirmo plano išmuša puslapio esmę). Nesu priešiškai nusistatęs prieš reklamą, tačiu jei reklama užima pusę ar darugiau informacinio tinklapio vietos, verta pagalvoti, ar tai informacinis, o ne reklaminis tinklapis. Apie diskriminaciją. Žiūrėdamas televizorių reklamos metu galiu įsijungti kitą kanalą ir jos nematyti, analogiškai galiu blokuoti reklamą tinklapyje ir jos nematyti. Administratorius siūlo peržvelgti reklamą ir ją rodo, o vartotojas renkasi, ar ją peržiūrėti, ar ne, lygiai taip pat, kaip renkasi, kokį tinklapio turinį skaityti.
zamzungas 2009-01-10 22:58
as naudoju addblock plus jau kokius metus labai pravercia uzsispamintuose saituose kaip one , bet tecghnologijiu reklamasrodo, nors mane ziaurei uzknisa sitam tinklalapi tokio turinio reklamos: Malonumai suaugusiems Meilės žaisliukai N-18 Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. www. aistra. eu vien del tokiu sh naudoju abp bet net tas nepadeda, o seip pries grazias reklamas, kokiu reta tai nieko pries, jei visos tokios butu tai ir abp nenaudociau ir dazniau ta reklama susidomeciau, nes dabar tai beveik niekad ant ju nepaspaudziu
enzim 2009-01-11 11:46
Po to, kai užlinko SA, pradėjau reguliariai technologijose nuspaudinėt reklamas, nors jos man visai nerūpi. Ir dabar atliksiu rytinę mankštą
Atejas 2009-01-11 17:28
Labiausiai erzinantys dalykai reklamose: * Pop-up langai (ypac tie skriptiniai, kuriuos ne visi popup blokeriai moka isjungt) * Nuo "mouse-over" suveikiantys padidejantys vos ne per visa ekrana paveiksliukai * Agresyvi reklama, turinti close mygtuka, kuri paspaudus isoka naujas langas! * Labai daug CPU resursu (14-50%) ryjancios flashines animacijos. * Intensyviai blyksinti, aki rezianciomis nesuderintomis spalvomis. * Naudojanti garsus, net jei yra ir mute mygtukas.