Naujosios Zelandijos keliuose - kraujuojantis plakatas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dvneo 2009-07-05 16:23
Įdomus būdas atbaidyti
geruks 2009-07-05 16:48
Tikrai,pas mus labai praverstu.
kionig 2009-07-05 16:49
Aha butu idomu pamatyt kaip pas mus suveiktu
M.Mantas 2009-07-05 19:39
Pas mus tai reikia alkoholikus gaudyt, o ne plakatus statyt. Galėtų kaip ir normaliose šalyse padaryt. Nulis promilių ir gali vairuot, jei daugiau - ne.
kionig 2009-07-05 19:49
Matai, visu neisgaudysi, o jei isgaudysi, ka su jais padarysi ? Atimsi teises metams ir uzdesi tukstantine bauda - gerai, to ir nusipelne. Bet va per zinias viena akim ir viena ausim kartais pasiziuriu kriminalus, kad net su atimtomis teisemis seda zmones uz vairo bei sugeba padaryti avarijas. Ir ka tu tokiems padarysi ? I kalejima.., bet kad juos is ten per greitai paleidzia. O su kitu teiginiu del promiliu sutinku, netgi sita turetu butinai padaryti. Kaip zinia, kad siais laikais reklama turi dideli poveiki, tai tokios reklamos yra butinos, vietoj banaliu lauko reklamu !
Jemalas 2009-07-05 23:30
Žinojot, kad pavalgę raugintų kopūstų jau 0,00 nepripūsite? Neblogai prarasti tiek pinigų ir nervų dėl kopūstų?
kionig 2009-07-05 23:54
Hmm apie situs dalykus tikrai nepagalvojau Nu jo dar kaimiskas rugpienis prie to pacio
neworld 2009-07-06 14:08
Irkaip bebūtų, Lietuvoje baudos už šituos nusikaltimus per mažos. Vien dėl greičio, baudos didėja tik iki 50km/h. Jeigu tarpmiesitniu keliu leki 200km/h, baudos gausi tiek pat kuris važiavo 140km/h. Tas kuris važiuoja protingai 140km/h tikrai nesukels avarinės situacijos, o važiuojant 200km/h, jau pastebėti ir dar spėti ką nors paadaryti yra neįmanoma. Aš nieko prieš jog tokiems (ir girtiems, ir naglai lenkiantiems) duotu baudą, kurią turėtų mokėti visą gyvenimą, ir dar per žinias gerai išreklamuotų, kaip žmonės, turintys gražius namus, šeimą, verslą po savo pasivažinėjimu turi kas dien knistis statybose, nešioti plytas 12 val per dieną, kad galėtų ižsimokėti už baudą ir dar liktu kokie 600lt kiauram butui, duonai ir vandeniui. Žmonės turi bijoti net pagalvoti apie atsisėdimą prie vairo išgėrus, ar viršyti daugiau negu 20-30km/h Abejoju ar humaniškom priemonėm galima ką nors pasiekti, nes žmogus yra toks sutvėrimas, kurį humaniškom priemonėm neišauklėsi
andriulis 2009-07-06 23:08
Lietuvoje nieko nepakeisi su baudomis! Kaip tu avinu gauja gali ismokyti vairuoti atidziai,saugiai! Niekaip! Reikia ugdyti! Jokie greicio matuokliai ar nulines promiles kraujyje ar dideles abudos to nepakeis! Kai sioje salyje su zmonemis bus elgiamasi su zmonemis jie patys po biski susipras ka daro ir ka gali padaryti! Kai sioje salyje atsiras kultura pas zmones!normalios gyvenimo salygos, tai jie patys pasikeis i gera! Va ka zinau,tai lietuvos vyriausybe moka tik bausti,drausti,ipareigoti!
neworld 2009-07-07 00:38
Pala pala, o ar patys žmonės ką nors yra padarę kad jiems geriau būtų? Lietuviai tik šikt kitiems moka ir viskas. Pažįstamas vos baigęs mokslus išvažiavo į užsienį dirbt. Eidavo į darbą, dirbadavo sunkiai, bet DIRBDAVO. Todėl jis ir UŽSIDIRBDAVO. Grįžo į Lietuvą. įsidarbino į statybas, ateina, 10 statybininkų, vienas vinis kalą, o visiems moka po vienodai. Čia tik pavyzdys, bet dauguma iš mūsų tik ir nori nedirbti, bet gyventi kaip airiai, britai (amerikonai irgi tinginiai, bet jiems labai pasisekė). Dauguma iš mūsųtik ir žiūri kaip ką paimti. Reikia nereikia, vistiek imt. Manau čia sovietinis palikimas, nes Lietuviai pamiršo kaip reikia gyventi, Lietuviai moka tik vergauti, ir tokį pavyzdį rodo savo vaikams, ateinančiai Lietuvai. Pažįstų tikrai ne vieną žmogų, kurie sunkiai dirba 8val per dieną, bet ir atlyginimas yra penkiaženklis. Nieko vogti nereikia, namuose gyvena kaip inkstai taukuose ir jie nesiskudžia (skudžiasi tik tie, kurie pinigus gauna už nieką, tarkim žvaigždės valdininkai). Ir neužtenka noro dirbt, reikia dar ir mokėti dirbti. O tu man parodyk kas nori mokintis? Aš nesuprantu žmonių, kuriem 19 metų ir jie dar nežino kuo nori būti užsaugę, nejaugi per 3 metus (primetu nuo 16 metų) negalėjo išbandyti daug dalykų? Paprasčiausiai jaunimas neturi noro su tėvuku eiti pasižiūrėti kaip ardoma greičio dėžė, ir pačaim pabandyti, patiks būti mechaniku ar ne. Vat nuo čia ir prasideda viskas. Visi nori laisvės, pinigų ir nedirbti. Kai per daug laisvės ir per mažai darbo, nėra kas veikt. Jaunimui mašinos reikalingos tik pasivažinėt. Iš rpadžių normaliai, o paskui atsibosta, reikia jau 140km/h spausti, paskui 200km/h. Reikia galingo motoro, benzino, pinigų nėr, vėl visi verkia. O dar alkoholio, žolės, narkotikų poreikiai, kurie atsiranda vėl iš neturėjimo ką veikt. Jeigu norit gyventi gerai, pradėkime tai daryti nuo savęs. Mažiau tingėkim sukti galvas, mažiau tingėkim dirbt, nelaukim kol už mus ktias padarys. Rodykim pavyzdį jaunimui, ir galbūt, mūsų anūkai jau gyvens gerai. Deja, tik anūkai, nes Lietuviai užsispyrę kaip asilai ir tikrai nežada keistis. O jeigu norime greitų pokyčių, reikia baimės. Nejaugi tu išgąsdinsi bent geriantį su 5000lt bauda? Galėtų nors VISAM GYVENIMUI uždėti viešuosus darbus, kokias šiuškels kiekvieną savaitgalį rinkti, su užrašu ant nugaros, jog "SĖDAU GIRTAS UŽ VAIRO". Lietuviai tinginiai, tingės dirbti viešuosius darbus, tai gal ir susimąstys.
Tir4elis 2009-07-07 11:07
Efektinga reklama. Klausimas tik ar pačioje jos veikimo pradžioje neatsirado kokių nors religinių veikėjų maniusių jog tai "stebuklas"? Pas mus sakyčiau neblogai ir tos didelės geltonos lentos su žuvusiųjų skaičiumi. Kažkaip smagiau važiuot pro šalį ir matyt, kad žuvusių nepadaugėjo. Nors tas nepadaugėjimas būna deja neilgai..
Nerkashis 2009-07-07 16:28
Na tos baudos, kalėjimas, vairuotojo pažymėjimas yra tik pasėkmių naikinimas, tačiau kaip statistika rodo, avarijų ir pažeidimų sumažėjo. Tiesa kaleimams nepritariu. Geriau įkurti tipo "lagerius". Aišku daug humaniškesnius nei kad buvo pas rusus ar vokiečius prieš kelis dešimtmečius. Esmė tame, kad tie lodariai prisidirba ir dar mes turim juos išlaikyt. Tegu geriau eina duonos užsidirbt naudungus visuomenei darbus dirbdami. Gali jie teisintis, kad pažeidžiamos jų teisės, bet ar jie nepažeidė kitų teisių girti juos numušdami ar sugadindami jų turtą? Viskas prasideda nuo vaikystės. Būtent ten formuojasi asmenybė su savo privalumais ir trūkumais. Labai patiko idėja. Tik keista kad taip sumažėjo avarijų. Galbūt greitį sumažina kad į tą stebuklą pažiūrėt?
neworld 2009-07-07 17:46
Įkurti lagerius, kuriuose ne tai kad jie save išsilaikytų, bet kad patirtų tokią gėdą, ir kad visi praeiviai matytų kokią gėdą patirs jeigu elgsis taip pat. Dėl jaunimo tikra tiesa. Draugelis pasakojo, jog airijoje, žmonės geria dar daugiau nei lietuvoje. Savaitgaliais barai tiesiog užgulti, tačiau jiems į kraują yra įagę, kad sėsti girtiem už vairo negalima. Netgi policininkam keistą būna matyti girtą žmogų už vairo.