Kinijoje policija sustabdė berankį motociklo vairuotoją  (18)

Kai Kinijos Shandong provincijos kelių policijos pareigūnai sustabdė motociklininką, ketindami nubausti už perkrautos transporto priemonės vairavimą, jiems teko gerokai nustebti: vairuotojas buvo be rankų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

27 metų amžiaus Liu abi rankas prarado būdamas septynerių metų, kai galūnės buvo traumuotos stipria elektros srove. Paaugusį dešimtmetį vaiką tėvai išsiuntė į cirką, kur kaip jie tikėjosi Liu išmoks gyvenimui būtinų įgūdžių. Tai pasiteisino - vaikas išmoko važinėti motociklu.

Policijos pareigūnas Xhang Jie pasakojo: "Aš iš atstumo pastebėjau, kad motociklu važiuoja trys suaugę asmenys, tačiau mes visi buvome pritrenkti to, ką išvydome jiems priartėjus". Liu pripažino, kad jis be rankų specialiai adaptuotu motociklu važinėja jau 10 metų, ir visą tą laiką netgi neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Jis sakė, kad cirkas, kur jis dirbo, buvo uždarytas prieš tris metus, ir jis kartu su kitais dviem negalią turinčiais bendradarbiais tapo gatvės artistais.

Policija nusprendė žmogaus nenubausti, nes jis neturėjo pinigų, tačiau jį "rimtai" perspėjo. Liu pažadėjo, kad jis daugiau nevažinės motociklais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (18)