Borisas Tumanovas. Pirmyn į praeitį!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

xKauciukaSx 2009-08-04 15:28
JAV patys susprogdino ir incinizavo "dvyniu nuvertima" nors jie ale nieko neturi su tuo, visas auksas ir kt pinigai is dangoraiziu dingo, nes kaip atkase nieko nerado kniso prota, kad prasmego isgaravo saugyklos, sakot, kad Bushas kaltas D deja ne --- JIS DAR TIK VIENA EILINE MAREONETE, uz jo stovi "kazkas" kuris tai padare.
gabus 2009-08-04 15:42
Patys komunistai, norėdami išsilaikyti vogė. RA vogė. Visoj SSRS visi vogė. Ko tu nori iš verslininkų? Kas dėl kobos, tai aš taves nesuprantu. Tai tu jį bandai teisinti, tai tu jį menskysta vadini. Tu kokią nors nuomonę turi? Šitas išsigimėlis bent jau sugebėjo kažką "alia" komunistiško sukurti. Sukūrė galingą pramonę, bandė Pasaulį užkariauti ir padaryti, kad visi jam paklustų. Čia gerai, ar blogai? Jei koba buvo menkysta, tai ir Mao buvo lochas. Buvo bent vienas normalus, paragavęs valdžios?
gabus 2009-08-04 15:54
...ir nei vienam iš tų teiginių nėra argumentų. Filmas sukurtas gan prastai, aiškiai matosi propagandinis, patys autoriai iškraipo faktus, sukuria istorijas, kurioms net trūksta loginio ryšio. Iki galo net neperžiūrėjau, nes ties viduriu jau jie pradėjo malti š. Šitą pažiūrėk, gal irgi patikėsi http://www.theflatearthsociety.org/forum/
SG 2009-08-04 16:47
Visi bėga? Keista... Man kaip tik sakė, kad visi ten sėdi, nes jo žodžiais tariant "myli savo tėvynę"... Ten kažką apie policiją parašai. JAV lygint su policija, tai kaip velnią su angelu. Jei apie valdžios elgesį, tada ir Lietuva ne per daug skiriasi. Tarybiniais laikais valdžia leido visokius absurdiškus draudimus, dabar taip pat. Na skirtumas tik tas, kad Tarybiniais laikais valdžia tyliai sėdėjo po Maskvos padu, o dabar bando Lietuvą parodyt pasaulio bamba. Apgailėtina... Nežinau kam konkrečiai pardavinėjo TSRS ginklus. Jei kairiesiems kariniams sparnams, tai galima teisint tuo, kad "komunistų partijos manifestas" liepia remt draugus komunistus. Kita vertus nereikia net jokių išvedžiojimų. TSRS norėjo plėst savo įtakos zonas, o JAV mažint. Dėl tos pačios priežasties ir JAV rėmė modžahedus, kad kovotų prieš TEISĖTĄ Afganistano valdžią. Iš pradžių... O kodėl vėliau buvo remiamas? Po teisybei aš jau JAV mažai skiriu nuo Britų. Eina ranka rankon. Dažnai pasakau JAV turėdamas galvoj Vakarus. Vis dėlto aš prisipažinsiu, kad mestelėjau tiesiog pirmas 3 į galvą šovusius valstybes. Na esmė, kad tų valstybių tikrai yra. Kol Afrikoj valstybės buvo valdomos baltųjų, buvo vykdoma labai smagi antisemitinė politika. Plačiau skaityk apie apartheidą. Pasitaisysiu. Didžiąjai daliai giminės.* Tos ilgos rašliavos net neskaitysiu. Tikrai tingisi. Nueik į temą: "Pamastimai apie Komunizmą arba ?". Ten parašiau. Aš jau tau sakiau. Apie Staliną daug ko nežinoma, lygiai taip pat daug ko prigalvota. Bendram variante (pasikartosiu BENDRAM) aš jį laikau menkysta, vis dėlto jis įnešė tam tikrą indėlį ir yra jo tam tikrų nuopelnų. Nors žymiai daugiau minusų. Lygiai tą patį galėčiau ir apie Hitlerį pasakyt.
gabus 2009-08-04 17:22
Įdomu, ką tau kiti komunistai pasakytų už tai. Keliamės tada į "Pamastymus apie komunizmą"
SG 2009-08-04 17:37
Taigi, kad virsta... Kastro nebeturi į ką remtis. "Smurtas ir keiksmai kalba to, kuris neturi argumentų," - V. I. Leninas. Ir kur gi mes gyventumėm be JAV? Ar ne pats sakei, kad JAV ne pasaulio bamba? O aš nebūčiau laimingas. Nes kapitalizmas dar labiau įsitvirtintų. Ir vėl tu tų šaltinių prašai, kai tuo tarpu užtektų apsidairyt. Prisimink visas Lietuvos tūkstantmečio nesamones. Plaukimai apie pasaulį visokie skrydžiai ir t.t. Juokas ima iš tokio perdėto patriotizmo. Kaip nežinojo Lietuvos prieš tai, tai ir dabar niekas nežino. O visi milijonai sukišti "gerint įvaizdžiui" nieko nepadėjo. Dabar dar tuo pačiu prisiminiau tokį bairį. Kartą su nepaliečiu susirašinėjau. Sakau jam: "esu iš Lietuvos, žinai Lietuvą?", tas man sako: "Taip! TSRS respublika?". Nu blemba, net juokas suėmė. Taigi, o dalykas toks įdomus labai. Kartą seniai pasakojo seneliai, kaip vos nekilo TSRS ir JAV karas, kaip visi žmonės pirko visokius produktus ir t.t., ir ruošėsi karui. Kažkaip papasakojo ir taip, ir liko. Aš neseniai prisiminiau tai, kad pasakojo ir pagalvojau, kad turėjo galvoj Karibų krizę. Ir paklausiau. Pasirodo, kad visiškai ne. Sakė pamena ir Karibų krizę, bet ten kažkokio sureikšminimo nelabai ir buvo. Pasirodo, kad tada, kai visi ruošėsi karui, tai tas karas vos nekilo dėl... Kampučijos. Taip, JAV ir TSRS karas dėl Kampučijos. Aš pats nelabai esu šito kažkur skaitęs. Pasirodo, kad kai TSRS remiamas Vietnamas įsiveržė į Kampučiją, JAV pagrasino, kad puls TSRS, bet vis dėlto nepuolė. Tai dar tai nepanašu į rėmimą? Vikipedijoj atrodo rašo, kad JAV rėmė ginklais Pol Potą, bet kiek pamenu neparašyta kuriuo laikotarpiu. Ir ką jie man pasakytų? Juk pažįstu daug komunistų. Su Lietuvos, Vokietijos, D. Britanijos, Graikijos komunistais bendravęs... Stalinas nemėgstamas ir tarp komunistų. Nebent tik tarp ultrų. Jei ką, atrašinėk toj temoj, šitą jungiu lauk iš lango.
gabus 2009-08-04 18:34
Jei josifo visarijonovičiaus nebūtų buvę, tai gal ir pačią SSRS dar būtų užmušę dar ankstyvoj vaikystėj
Arns 2009-08-04 18:42
Nieks nebutu uzmuses, nes butent jo "deka" buvo istremtas Trockis, kuris beje ir sukure Raudonaja Armija, kuri neleido "baltiesiems" nuversti naujosios darbininku valdzios. Galu gale Stalino "deka" buvo baigtas NEP'as, tai ka vadintume tikruoju socializmu. Dabar panasiu principu gyvena ne vien kai kurios komunistines salys)pvz kinija), bet ir JAV bando ta ivedineti(o taip, remti ir nacionalizuoti stambias imones, tikrai kapitalistiska )