Kodėl negalima erzinti buldozerių vairuotojų?  (17)

Užsispyrėlis kinietis Qu Liming'as atsakymą į šį klausimą išsiaiškino skausmingu būdu. Kai jis nusprendė blokuoti naują kelią tiesiančių darbininkų buldozerius, šie, gavę vietinės valdžios leidimą, tiesiogine šio žodžio prasme "nulipdė"... kalną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kelių planuotojai norėjo, kad Qu išsikeltų gyventi iš savųjų namų į naująją vietą, kadang čia Kinijos Liulin kaimeliui buvo tiesiamas naujas kelias. Tačiau užsispyrėlis nusprendė blokuoti buldozerius ir ekskavatorius savo automobiliu.

"Maniau, kad tai juos pristabdys, ir galėsime pasikalbėti, tačiau jie nuo to tikrų tikriausiai pasiuto", pasakoja Qu. "Jie pradėjo kasti ir stumdyti žemes aplink mano mašiną ir namus, todėl dabar visas mano turtas tupi ant kalno nepasiekiamas. Manau, kad jie taip pasielgė siekdami parodyti pavyzdį kitiems, kas gali atsitikti", priduria nukentėjusysis. Ir išties, sidabro spalvos "Chrysler" markės automobilis liko stovėti ant maždaug 18 metrų aukščio kalvos. "Bandžiau užlipti, tačiau kaskart nukrisdavau - tačiau policija sako, kad tai tik mano kaltė, nes buvau pasipūtęs", skundžiasi vietos gyventojas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (17)