„Skanu ir taškas“: po vizito rusiškame „McDonalds“ analoge lankytojai atsidūrė toksikologinėje reanimacijoje  ()

Du jauni moksleiviai Rusijoje atsidūrė reanimacijoje po apsilankymo Maskvos centre esančiame greito maisto restorane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Rusijos žiniasklaidos priemonė „Baza“.

15-metis Aleksandras ir 14-metė Sofija lankėsi greito maisto restorane Maskvos Maroseikos gatvėje, tačiau netikėtai apsilankymas baigėsi ligoninėje. Paaugliams pasidarė bloga, jie ėmė blaškytis ir kalbėti apie norą nusižudyti.

Aleksandras ir Sofija buvo skubiai nugabenti į ligoninę, kur specialistai jiems nustatė preliminarią apsinuodijimo psichotropinėmis medžiagomis diagnozę.

Maskvos teisėsaugos tyrėjai pradėjo bylą, tačiau kol kas negali išsiaiškinti, kas sukėlė apsinuodijimą. Jų apklausti praktiškai neįmanoma, nes paaugliai be sąmonės gulėjo toksikologijos intensyviosios terapijos skyriuje.

Buvo pažadėta, kad išsamesni testai bus pateikti, kai jie bus parengti. Be to, kol kas negalima teigti, kad būtent šio restorano maiste buvo medžiagų, dėl kurių apsinuodijo Sofija ir Aleksandras.

Priminsime, kad „Vkusno i točka“ – „Skanu ir taškas“ pakeitė JAV tinklą „McDonald‘s“, kuris pasitraukė iš Rusijos rinkos prasidėjus plataus masto karui Ukrainoje.

 

Lapkričio 11 d. bendrovė pranešė apie ketinimus pasitraukti ir iš Baltarusijos rinkos. Šis sprendimas buvo paaiškintas „rimtomis problemomis dėl vietinio tiekimo“.

Po kelių dienų Aleksandras Lukašenka džiaugėsi žinia apie amerikiečių greito maisto restoranų tinklo „McDonald‘s“ pasitraukimą iš šalies. Jis mano, kad jų vietą turėtų užimti Baltarusijos įstaigos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(8)
(23)

Komentarai ()