„Šiąnakt tragiškai mirs daugybė teisėjų“. Kyla dar neregėta isterija  ()

„Turi mirti tragiškai“: Kremliaus propagandistai įsiutę dėl Tarptautinio Baudžiamojo Teismo sprendimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-18 „Šiąnakt tragiškai mirs daugybė teisėjų“. Kyla dar neregėta isterija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai grasina Tarptautinio Baudžiamojo Teismo (TBT) teisėjams ir tiems, kurie nuspręs vykdyti sprendimą suimti Vladimirą Putiną.

Rusijos propagandistė Margarita Simonian užsiminė, kad Rusija pradės branduolinį smūgį šaliai, kuri TBT sprendimu sulaikys Kremliaus vadovą Vladimirą Putiną. Apie tai ji rašė savo „Telegram“.

„Norėčiau pamatyti šalį, kuri Hagos sprendimu suimtų Putiną. Nuo minutės iki aštuonių. Per kiek laiko branduolinis užtaisas pasieks tos šalies sostinę?“, – rašė ji.

Taip pat propagandistas Antonas Krasovskis grasino TBT teisėjams mirtimi. Jis nori sudeginti Tarptautinio Baudžiamojo Teismo pastatą.

„Manau, kad šiąnakt nemažai Tarptautinio Baudžiamojo Teismo teisėjų turėtų tragiškai netikėtai mirti, o šios organizacijos pastatas sudegs dėl trumpojo jungimo elektros instaliacijoje“, – rašė jis.

Teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas savo „Telegram“ kanale rašė, kad TBT sprendimas jo nenustebino. Jis taip pat užsiminė apie „kitą žingsnį“.

 

„Kalbant apie Putino suėmimą: dar 2014 m. rugsėjį aš numačiau šį „lėto varlės virimo“ etapą, jei... Dabar „jei“ tapo realybe, kitas etapas jau ne už kalnų“, – rašė jis.

Be to, į TBT sprendimą sureagavo ir Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas. Jis pareiškė, kad Rusijos Federacija tai vertina kaip agresiją prieš Rusiją.

„Hagos teismo dokumentai Rusijai netaikomi“, – sakė Volodinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(63)
(-49)

Komentarai ()