[ŽT] Visiškas fiasko: „Politico“ skelbia, kas Macronui nutiko Kinijoje  ()

KLR pirmininkas neparodė jokių Kinijos pasirengimo pasinaudoti savo įtaka Rusijos Federacijai ženklų, kad užbaigtų karą Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-07 [ŽT] Visiškas fiasko: „Politico“ skelbia, kas Macronui nutiko Kinijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antrą dieną Pekine viešintis Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas, panašu, negali įtikinti Kinijos lyderio Xi Jinpingo pakeisti savo poziciją dėl Rusijos karo prieš Ukrainą. KLR pirmininkas kol kas nerodė jokių ženklų, kad Dangaus imperija būtų pasirengusi panaudoti savo įtaką Kremliui, kad padėtų užbaigti karo veiksmus.

Anot „Politico“, Xi Jinpingas ir toliau laikosi savo ankstesnės pozicijos dėl Rusijos invazijos į Ukrainą, sakydamas, kad „visos šalys susirūpinusios dėl saugumo“.

Straipsnyje rašoma, kad Prancūzijos lyderis atvyko į Kiniją, tikėdamasis įtikinti Xi Jinpingą panaudoti savo įtaką Maskvai. Be to, E. Macronas tikėjosi Kinijos prezidento pareiškimo, smerkiančio Rusijos ketinimus dislokuoti taktinius branduolinius ginklus Baltarusijos teritorijoje.

 

Leidinys praneša: Kinijos Liaudies Respublikos prezidentas kalbėjo apie tai, kad abi pusės turi „apsaugoti aukas, įskaitant vaikus ir moteris“, tačiau savo kalboje nepaminėjo Rusijos Federacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(32)
(-29)

Komentarai ()