„Jis išdavė visus Vakarus“. JAV tiesiog ūžia, ką padarė Europos šalies prezidentas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mixed 2023-04-14 19:09
is kitos puses paziufrejus Taivanas pabegeliu Kinieciu prieglobstis, bet sala visada buvo kinijos.. Izraelis is vis niekada neegsitavo, tai buvo po ww(nepamenu kurio) uzimtos ir atiduotos teritorijos zydams. del to ten ir pastovus neramumai. Ukraina kiek sako istorijos saltiniai, yra ru pradzia, nors jie to nepripazysta. taip, kad jie, yra glaudziai susiije ir nenuostabu, kad kyla teritorines pretenzijos, kaip sako tai musu istorines zemes, ir px jiem kad is tu zemiu kilo maskva ir visa rasija. nors is kitos puses tai yra saknys ir jos musu..
Benediktas 2023-04-14 20:49
Ru iš Ukrainos kile, tai kokios gali buti Ukrainai teritorines pretenzijos is Rusijos? Ukrainieciai ir yra tu zemiu tikrieji seiminkai. Rusai - tik atskileliai ukrainieciai, nuemigrave i Azija ir siaure ir issugde visai kita mentaliteta. Tai atskira medzio saka, o jie nori pasiimt kamieną - ten kur ukrainieciai visada gyveno. Pashli n.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-04-14 21:29
Vartyt istoriją galima, bet tada kapstykitės vis giliau ir giliau - iki to momento, kol visi mes kilom iš vieno mutavusio primato, kurį galiausiai pavadinom homo sapiens sapiens. Tai va ten mūsų visų tėvynė, kaip teigia šaltiniai - Afrika. Galim keliauti "atsiimti" mūsų protėvių žemių (tiksliau urvų) mixed, sala gal ir buvo Kinijos (nuo WW1 pabaigos), bet čia ginčas gal labiau yra kas yra Kinija ir Kinijos valdžia - žemyninė Kinijos dalis ar Taipėjus Kadangi šios teritorijos turi atskiras valdžias (diktatūra vs demokratija), tai būtų logiška jas skelbti atskiromis valstybėmis (jeigu bent viena to reikalauja). Nes bet kokiu atveju nei A nei B nekontroliuoja to, kas vyksta priešingoje pusėje.