[ŽT] JAV smogs „precedento neturintį“ smūgį Kinijai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-04-19 21:46
Na jeigu JAV nusprendė palaipsniui išeiti iš Kinijos rinkos, vadinasi Kinija dėl karo jau pasisprendė. Nebereikalo Trump'as tweetina kad "III Pas. Karas". Artėja krachas. Ruoškitės karui, gal išgyvensim.
Pumper 2023-04-20 07:54
Šūdas tas trumpas. Pats ir pradėjo prekybos karą su kitaicais, dabar kai Joe jį tęsia, tai anas apie trečią pasaulinį verkia. Gal išsigando, kad ivankos kinietišką bizniuką, kurį pats trumpas ir prastūmė iškart postą gavęs, CCP užrauks.
Benediktas 2023-04-20 08:31
Bet kokiu atveju butume prie to prieje. Viska Pradejo Putinas, su Si palaiminimu. Butu uzemes Ukrainą - tuo labiau WW3 butų. O Trumpas tai kremlin puppet.
immortallt 2023-04-20 08:55
Šiaip Kinija prieš JAV šansų neturi. Taip, turi daugiau žmonių. Taip, už maskolius geriau pasiruošę. Taip, JAV nepuls naudoti branduolinių ginklų, bet elementariai vien pagal laivyno galią žiūrint. Kinijos vienintelis lėktuvnešis yra "salvaged" laivas perdarytas. Taivanas yra pasakęs ne kartą, jei Kinija puls, susprogdins velniop mikroprocesorių gamybos infrastruktūrą, visas sukauptas žinias, o žmones su visomis šeimomis išgabens į JAV. O Taivaną paimti be stipraus pranašumo jūroje ir ore - nepaimsi. Net ir turint tą pranašumą kalvotose ir džiunglėmis apaugusios salos su didele dalimi pakrantės netinkamomis išsilaipinimui - paimti sunku. Ant dabartinės įtampos ir karo baimės sukeltos putlerio ir bando joti. Jei putleris būtų nesulaukęs rimtų sankcijų iš vakarų pasaulio dėl pradėto karo Ukrainoje, ir jei Ukraina nebūtų sulaukusi vakarų stiprios paramos tiek karinės, tiek humanitarinės, tada greičiausiai būtų bandę paimti Taivaną manydami, kad ir Taivaną puolant niekas nesikiš.
Dannas3 2023-04-20 09:52
Kas cia per smugis gal kad paaiskins? Kad kinija tampa vis brangesne ir nebeapsimoka joje gaminti, del to investicijos mazesnes ir issikelimai is ten vis daznesni bus? Immortal neseniai girdejau, kad ta pati atseit darytu ir kinai. Tipo jei ne mums, tai nebus ir jums. Turiu galvoj apie gamyklu sunaikinima.
cave_dweller 2023-04-21 11:55
Apie Bideno šeimos bizniukus su Kinija per savo narkūšą sūnų nieko neteko girdėti? Pampersinis dabar sėdi raukčius sutraukęs kas liečia Kiniją