„Atsukti“ 8 gyvenimo metai. Ką padarė milijardierius, norėdamas atjaunėti (Video)  ()

Vyras nori įgauti 18 metų berniuko figūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

45 metų amerikietis IT milijardierius Brianas Johnsonas, kasmet išleidžiantis milijonus dolerių atjauninimui, susileido sau paauglio sūnaus kraujo, kad pakeistų savo biologinį amžių. Apie tai rašo „The Daily Star“.

Pasaulyje žinomas biohakeris uždirbo milijardus dolerių. Didžiąją šios sumos dalį vyras skiria jaunystės išlaikymui.

Amerikietis anksčiau tvirtino savo biologinį laikrodį atsukęs aštuoneriais metais atgal, o tyrimai parodė, kad jo plaučiai, oda ir net erekcija veikė taip, kaip tikėtasi iš jauno vyro.

Jo projektas „Blueprint“ yra platesnės programos, skirtos siekti jaunystės taikant naujoviškus metodus, pavyzdžiui, kraujo perpylimus, dalis. Vyras tai padarė su 17-mečiu sūnumi Talmage'u ir 70-mečiu tėvu Richardu.

Trys Johnsonų šeimos kartos lankėsi Dalaso (JAV) klinikoje, kur Talmage‘as davė litrą kraujo, kuris vėliau buvo paverstas plazmos partija. Iš jos buvo išskirti raudonieji ir baltieji kraujo kūneliai bei trombocitai.

Tada Talmage'o plazma buvo suleista Brianui ir jo tėvui, tikintis, kad ji gali padėti ištaisyti bet kokius ląstelių pažeidimus ir atjauninti jų kraują.

Leidinyje pažymima, kad ir anksčiau buvo atlikti tyrimai su pelėmis, tačiau rezultatai buvo prieštaringi, o ekspertai atkreipia dėmesį, kad neprotinga atlikti panašius eksperimentus su žmonėmis.

 

Smegenų stebėjimo technologijų įmonės „Kernel“ įkūrėjui ir generaliniam direktoriui anksčiau buvo atlikta anoniminio donoro plazmos dovanojimo procedūra.

Be kraujo perpylimo, „Project Blueprint“ yra labai sudėtingas procesas, kurio metu reikia atlikti įvairius griežtus pratimus, laikantis tikslios dietos. Brianas netgi veikia savo kūną elektromagnetinėmis bangomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(14)
(-10)

Komentarai ()