Taupyk laiką apsipirkdamas: greitas ir patogesnis apsipirkimas skenuojant prekes telefonu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

xilix 2023-06-22 23:27
O kiek vagysciu padidejo kartais lai pasako. Gi apsauginis ir kasininke fake skanavimu nesuseks.
xilix 2023-06-22 23:27
O kiek vagysciu padidejo tai nutyli.
cave_dweller 2023-06-23 09:27
O tai čia kliento problema? Man kaip pirkėjui patogus būdas apsipirkti. Koks skirtumas kokie jų nuostoliai, tai išimtinai prekybos centro reikalas, galbūt jie yra priimtini, galbūt sugeba sukontroliuoti. Jei plečiasi toje srityje, reiškiasi viskas ok.
Webbus 2023-06-23 11:27
Tai sukontroliuoti galima lygiai kaip dabar savitarnos kasoje - pagal svorį. Tik šitu atveju tiesiog pasveri išeidamas savo maišą, ir jei sistema nepastebi didelio svorio neatitikimo tarp to kas nuskenuota ir to koks tikrasis svoris - praleidžia išeiti. Jeigu didelis neatitikimas - ateina darbuotojas iškraustyt tavo daiktų. Juk buvo jau toks variantas Panoramos RIMI, labai patogu, dažnai naudodavom, tik skenuoti ne su telefonu, o su jų rankiniu skeneriu vaikštai.
immortallt 2023-06-23 12:01
O gal kontrolė vyksta per pačio kliento patikrinimą, pvz. kaip su skeneriais. Nori pasiimti maximoje - brauki savo kortelę, išduoda skenerį, ir kartą atėjo kasininkė ir iš naujo viską sumušė - atsitiktinis patikrinimas. Jokio svėrimo nebuvo. Jei viskas gerai - ilgą laiką netikrina, po to vėl kažkada patikrins. Dar gali ir kitų kriterijų primesti, pvz. jei daug perka, yra brangių daiktų, tai mažesnė tikimybė, kad kažką bandai pavogti. Įdomesnis dar ikiuko, kur įeinant mokėjimo kortelę tik nuskanuoji, ir įėjęs dediesi ką nori, ten kameromis ir davikliais viską suveda ir nuskaito pinigus be jokių daugiau interakcijų iš vartotojo pusės.