Internete skelbiamas sugižęs Skabejevos veidas. Kas atvyko pas Putiną (Video)  ()

V. Putino viršūnių susitikimo lygis yra toks žemas, kad internete juokiamasi iš nusiminusių Rusijos režimo propagandistų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai išdidžiai per federalinius televizijos kanalus kalbėjo apie Rusijos ir Afrikos viršūnių susitikimą, kuris šiandien prasidėjo Sankt Peterburge. Internete pasirodė surūgęs O. Skabejevos veidas, kuri matė, kas atvyko į viršūnių susitikimą su V. Putinu.

Paaiškėjo, kad į Rusijos Federaciją atskrido trečiojo pasaulio šalių Afrikos lyderiai ir valstybių diktatoriai, kurių vardus žino ne visi rusai. Viršūnių susitikimo lygis toks žemas, kad socialinių tinklų vartotojų dėmesį patraukė nusiminę Rusijos režimo propagandistai.

Žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis atkreipė dėmesį į sugižusį O. Skabejevos veidą, kuri bandė kalbėti apie naują V. Putino geopolitinę sėkmę.

„Kažkaip be kibirkšties, tiesa? Kažkaip savo balse nejaučiate pasididžiavimo Rusija. Ir kažkodėl jūsų veidas sugižęs, – sakė jis. Tarp svečių – Zimbabvės prezidentas, dėl savo negailestingumo pramintas „krokodilu“, ir Ugandos prezidentas, kuris anksčiau pažadėjo suvalgyti savo pagrindinį priešininką iš opozicijos.

 

Nigerio lyderis neatvyks, nes dieną prieš tai jo šalyje įvyko perversmas, o jis pats liko sukilėlių įkaitu. Tuo tarpu Rusijos gynybos ministerijos vadovas S. Šoigu taip pat surengė kelionę po trečiojo pasaulio šalis, lankydamasis Šiaurės Korėjoje.

Dieną prieš tai jis buvo pastebėtas vietinio diktatoriaus Kim Jong-uno kompanijoje. Stebėtojai mano, kad Rusija prašys Šiaurės Korėjos ginklų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(4)
(30)

Komentarai ()