Netikėta žinia, kas užims Putino vietą. Kremliaus elitas pasirinko (Video)  ()

Rusijoje atsirado naujų kandidatų pakeisti Kremliaus diktatorių Vladimirą Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elitas svarsto Rusijos vyriausybės vadovo Michailo Mišustino ir Tulos srities gubernatoriaus Aleksejaus Diumino kandidatūras.

Tai „24 kanalui“ sakė generolas leitenantas, Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos 2020–2021 m. pirmininkas, Gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos vadovas 2015–2016 metais Valerijus Kondratiukas. Anot jo, Nikolajaus Patruševo ir jo sūnaus kandidatūros nebesvarstomos.

N. Patruševas ir jo sūnus nebesvarstomi. Kalbant apie patį N. Patruševą, yra tam tikri apribojimai: ir jo amžius, ir požiūris. Sūnus Dmitrijus nepasitvirtino. Taikos metu jis galėjo būti pakeltas į valstybės veikėjus, bet dabar toks variantas nebetinka“, – sakė jis.

Valerijus Kondratiukas pažymėjo, kad Kinija vaidina didelį vaidmenį. Kai Kinijos lyderis Xi Jinpingas buvo Rusijoje, jo susitikimas su Michailu Mišustinu nebuvo numatytas. Tačiau Pekinas primygtinai reikalavo, kad tai būtų padaryta. Rusijos vyriausybės vadovas gali iškelti savo kandidatūrą prezidento rinkimuose.

 

Kitas kandidatas yra Aleksejus Diuminas. Jis buvo V. Putino asmens sargybos vadovas, Rusijos specialiųjų operacijų pajėgų vadovas, buvo atsakingas už Viktoro Janukovyčiaus išvežimą iš Ukrainos teritorijos. Krymo aneksijos metu A.  Diuminas ėjo šalies agresorės gynybos ministro pavaduotojo pareigas.

Todėl ši kandidatūra laikoma pačia kompromisiškiausia, galinčia suteikti garantijų V. Putinui, bet taip pat tikti ir visiems kitiems,“ - pridūrė buvęs GUR vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(16)
(-13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: