„FSB nori perestroikos.“ Skelbiama netikėta žinia (Video)  ()

Dmitrijus Gordonas įsitikinęs, kad sprogimai Rusijos karinio-pramoninio komplekso įmonėse, taip pat karinės registracijos ir įdarbinimo biurų padegimas yra FSB darbas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„FSB nori „perestroikos“, – paaiškino D. Gordonas.

Karo fone situacija Rusijos Federacijoje sparčiai tampa chaotiška: karinio-pramoninio komplekso gamyklos nuolatos sprogdinamos, dega karinės registracijos ir įdarbinimo biurai.

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas įsitikinęs, kad už daugumos šių incidentų slypi ne Ukraina, o Rusijos specialiosios tarnybos. Šią nuomonę jis išreiškė interviu su Alesia Batsman „YouTube“kanale.

„Kai Rusijoje matome sprogimus gamyklose, kuriose kažkas gaminama gynybos pramonei, kai Rusijoje dega karinės registracijos ir įdarbinimo biurai... Su visa pagarba Ukrainos specialiosioms tarnyboms, kas gali patikėti, kad jos gali organizuoti tokį dalyką visoje Rusijos Federacijoje? Esu tikras, kad FSB tai daro“, – sakė D. Gordonas.

Jis mano, kad už šių didžiulių incidentų slypi atskira grupuotė Rusijos Federacijos federalinėje saugumo tarnyboje, kuri priešinasi Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui ir nori jį pašalinti iš valdžios. „FSB taip pat nori „persitvarkyti“ ir, žinoma, pašalinti šį „drąsųjį dangaus karalių“.

 

„Jie nori paspartinti V. Putino žlugimą, patys perimti valdžią ir pagaliau viską išspręsti“, – sakė D. Gordonas.

Jis įtaria, kad naujoji „perestroika“ Maskvai bus tokia pati kaip ir ankstesnė, nes režimas „subyrės į gabalus“ dėl sutrikusios pusiausvyros.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()