Skelbiama, kuo baigėsi Putino ir Kim Jong Uno derybos (Video)  ()

Vladimiras Putinas ir Kim Jong-unas susitiko rugsėjo 13 d. Tačiau jie nesurengė bendrų spaudos konferencijų apie derybų rezultatus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-14 Skelbiama, kuo baigėsi Putino ir Kim Jong Uno derybos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai kai kurie neformalūs dviejų diktatorių susitarimai įvyko ir jie bus įgyvendinami už uždarų durų, – „24 kanalui“ teigė politologas Vladimiras Fesenko. Ir čia gali kilti tiesioginė grėsmė Šiaurės Korėjos kaimynėms.

V. Fesenko mano, kad Vladimiras Putinas ir Kim Jong-unas tikrai galėjo susitarti dėl tam tikros artilerijos sviedinių partijos perdavimo Rusijai. Tačiau tai nepakeis karo eigos, tačiau gali jį pailginti ir atnešti didelių aukų. Taip pat svarbu, ką Šiaurės Korėja galėtų gauti mainais.

„Šiaurės Korėja iš Rusijos galėtų gauti modernias arba gana modernias karines technologijas ir tai būtų tarptautinio sankcijų režimo, kurio Rusija laikėsi anksčiau, pažeidimas. Tai kelia pavojų visoms Šiaurės Korėjos kaimynėms, galbūt išskyrus Rusiją ir Kiniją,“ – pažymėjo politologas.

Tai yra, Pietų Korėja, Japonija ir JAV gali nukentėti dėl neprognozuojamo Šiaurės Korėjos diktatoriaus.

 

Politologas taip pat užsiminė, kad diktatoriai nepasiekė maksimumo, ko norėjo. Jų susitarimai bus vykdomi neoficialiai, todėl čia svarbu laikytis tolesnių veiksmų.

„Jei pamatysime sviedinius su korėjietiškais ženklais, tada pagalba RF yra. Tačiau pats faktas, kad „galinga“ Rusija prašo paramos, kelia klausimą, kokia „galinga“ ši šalis. Taip, ji turi pinigų ir išteklių, bet jų trūksta. Ir svarbu, kad ir toliau trūktų. Tai sukurs prielaidas mūsų pergalei,“ – pridūrė V. Fesenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()