„Lavrovas s**a! Putinas ch***o!“ Jerevanas tiesiog sprogsta  ()

Armėnai masiškai išėjo į gatves į antivyriausybinį mitingą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-20 „Lavrovas s**a! Putinas ch***o!“ Jerevanas tiesiog sprogsta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jerevanas tiesiog sprogsta. Armėnijoje vyksta didelio masto mitingai, kuriuose piliečiai masiškai reiškia savo nepasitenkinimą Rusijos valdžia. Jie skanduoja, kad Putinas yra karo nusikaltėlis, ir netgi vadina jį „ch***o“.

Mitingas susijęs su Armėnijos valdžios reakcija į Azerbaidžano pranešimą apie antiteroristinę operaciją Kalnų Karabache. Armėnijos vyriausybė pareiškė, kad karo veiksmuose nedalyvaus.

Armėnai masiškai išėjo į gatves į antivyriausybinį mitingą. Žmonės reikalauja ministro pirmininko Nikolajaus Pašiniano atsistatydinimo po to, kai šis atsisakė kištis į situaciją Kalnų Karabache. Jis sakė, kad šalis nesiims „jokių neapgalvotų veiksmų“.

Atskirai protestuotojai išreiškia nepasitenkinimą Rusijos valdžia, kuri neįspėjo Armėnijos apie Azerbaidžano planus. Jie nesirenka žodžių ir išreiškia savo poziciją iš visų jėgų. Armėnai masiškai peikia okupacinės valdžios atstovus.

Vienas iš armėnų šaukė minioje, kad Putinas yra „neužauga ir nusikaltėlis“, taip pat išreiškė nepasitenkinimą invazija į Ukrainą. Jis pareiškė, kad Putinas vykdo karo nusikaltimus ir apskritai yra „niekšiškas bailys“.

 

Protestuotojas taip pat pasmerkė Rusijos imperinę politiką ir jos ambicijas „atkurti SSRS“. Jis nepatenkintas tuo, kad Armėnijoje neva yra marionetinė vyriausybė.

„Atsisveikinkim su nešvaria Rusija – vergų šalimi“, – skandavo žmonės Jerevane.

„Lavrovas s**a! Putinas ch***o!“, – minia aktyviai kartojo šias frazes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()