„Jei nieko neperki, tai kainos yra normalios...“ Rusijoje skandalas. Ką paskelbė finansų ministras  ()

Ekonominė padėtis Rusijoje vis blogėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius tvirtina, kad Vakarų sankcijos nepaveikė Rusijos ekonomikos, tačiau padėtis Rusijoje toliau blogėja ir erzina V. Putiną, kuris negali suprasti, kas vyksta. Po to, kai Rusijoje smarkiai šoktelėjo benzino kainos, vyriausybė uždraudė jo eksportą iš Rusijos, tačiau kainos vis dar kyla. V. Putinas dėl to skundėsi Rusijos vyriausybės posėdyje, atkreipdamas dėmesį į tai, kad rinka nereaguoja į taikomas priemones.

Žurnalistas Denisas Kazanskis tai papasakojo savo „YouTube“ kanale, skelbdamas Rusijos tinklaraštininkų ir politikų skundus dėl ekonominės padėties šalyje.

Jis atkreipė dėmesį į Rusijos finansų ministro, kurio nevykęs pokštas sukėlė rusų pasipiktinimą, pasityčiojimą. Siluanovas pareiškė perskaitęs internete „teisingą mintį apie infliaciją – jei nieko neperki, tai iš esmės kainos yra normalios“.

Kazanskis taip pat parodė interviu su tinklaraštininke Tatjana Montian, kuri pabėgo iš Kyjivo į Donecką ir kalbėjo apie „beprotiškas kainas“ okupuotame Donecke, kur maisto produktų kainos pusantro karto didesnės nei Maskvoje, ištrauką. Nesidžiaugia ir pati Maskva – miesto meras Sobianinas pareiškė, kad Azijos rinkos pasirodė esančios dar žiauresnės už Vakarų rinkas, ir Rusija negalės jų sąskaita kompensuoti dėl sankcijų Vakaruose patirtų nuostolių. 

 

Kazanskis Rusijai pasiūlė atsakymą: „Tiesiog nereikia nieko pirkti. Būk Rusijos patriotu, neik į parduotuvę. Maitinkis kauliukais.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(0)
(58)

Komentarai ()