„Tai beprotybė. Žlugimas 100%...“ Ždanovas apstulbęs, ką įsakė Putinas  (6)

Rusija atsidūrė ant žlugimo slenksčio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-15 „Tai beprotybė. Žlugimas 100%...“ Ždanovas apstulbęs, ką įsakė Putinas  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas pakomentavo keistą Rusijos prezidento įsaką, susijusį su valiuta.

Rublio žlugimas žlugdo ir taip išsekusią Rusijos ekonomiką, priminė Olegas Ždanovas ir iškart po to papasakojo, kaip V. Putinas bando atitolinti neišvengiamą. Rusijos prezidentas išleido dekretą, pagal kurį eksportuotojai privalės parduoti užsienio valiutos pajamas valstybei. Taip Kremliaus vadovas desperatiškai bando sustabdyti Rusijos ekonomikos žlugimą.

Ką Putinas padarė, kad išgelbėtų Rusijos ekonomiką, Olegas Ždanovas pasakojo savo vaizdo įraše „YouTube“.

Karo ekspertas įgarsino vieną iš šviežių įvykių Rusijoje: „Šiandien bus „vyšnia ant torto“. Kodėl? Todėl, kad labai gili naujiena, ir ji ant beprotybės ribos. Putinas nusprendė dirbti vietoje Nabiulinos, Rusijos centrinio banko vadovės. Pasak Putino, Rusijos centriniam bankui nepavyksta išlaikyti rublio kurso (rublio kursas viršijo 100 rublių už 1 dolerį). Tai, matyt, nepriimtina Rusijos visuomenėje, ir jie bando išlyginti padėtį.“

„Ką padarė Putinas? V. Putinas įpareigojo eksportuotojus parduoti uždirbtą užsienio valiutą, kad į šalį įplauktų užsienio valiuta ir kad rublis sustiprėtų, į Centrinio banko atsargas įnešant tvirtos užsienio valiutos. Jis tai padarė dekretu“, - Olegas Ždanovas savo pasakojimą papildė svarbia detale.

 

Po to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas nuspėjo, prie ko nuves Rusiją keistas V. Putino dekretas: „Mes visa tai jau išgyvenome. Kai tik jie įsakymu pradeda reguliuoti valiutos kursą, suprantame, kad tai yra finansų sistemos agonija. Tai, kad įvyks žlugimas, yra šimtaprocentinė garantija. Tai tik laiko klausimas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(4)
(84)

Komentarai (6)