Arnoldas Švarcnegeris vėl prisiminė Ukrainą  ()

Amerikiečių aktorius ir politikas Arnoldas Švarcnegeris, kreipęsis į rusus plataus masto invazijos pradžioje, vėl prisiminė Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žvaigždė perdavė ukrainiečiui žinutę.

Originaliame X platformos įraše buvo A. Švarcnegerio knygos „Būk naudingas. Septynios gyvenimo taisyklės“ ukrainiečių kalba nuotrauka. Ukrainietis J. Sklyarenko pasidalijo žinia, kad dabar aktoriaus patarimus galima skaityti jo gimtąja kalba.

Arnoldas Švarcnegeris pridėjo komentarą, kuriame padėkojo jam, kad perskaitė jo knygą. Joje jis dalijasi savo patirtimi, įskaitant tai, kas padėjo žvaigždei pasiekti sėkmės. Tačiau pirmiausia aktorius pasakoja apie bandymus, pergales ir nesėkmes, dėl kurių jis tapo tuo, kuo jis yra dabar.

A. Švarcnegeris ne kartą išreiškė paramą Ukrainos žmonėms akistatoje su Rusijos įsibrovėliais. 2022 metų kovo 17 dieną jis įrašė vaizdo žinutę Rusijos Federacijos piliečiams, kur papasakojo, kas iš tikrųjų pradėjo karą.

 

Garsenybė pabrėžė, kad už visko stovi Rusijos valdžia ir atsigręžė į V. Putiną: „Raginu Rusijos žmones ir Rusijos karius Ukrainoje suprasti, kad visa tai yra propaganda ir dezinformacija... O aš prezidentui V. Putinui pasakysiu: jūs pradėjote šį karą, jūs tęsiate šį karą, jūs galite sustabdyti šį karą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()