„Surasti 9 nežemiški erdvėlaiviai“. Skelbia sensacingą žinią iš CŽA slapto biuro  (2)

Du iš devynių rastų neatpažintų skraidančių objektų buvo visiškai nepažeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV CŽA slaptasis biuras atliko itin slaptas NSO paieškos operacijas, kurių metu aptiko mažiausiai devynis „ne žmonių erdvėlaivius“.

Tai rašoma „Daily Mail“ medžiagoje. Leidinio šaltinių teigimu, slaptas CŽA biuras, pavadintas „Office of Global Access“ (OGA), nuo 2003 metų koordinuoja sudužusių NSO paieškas visame pasaulyje. Du iš devynių aptiktų skraidančių objektų buvo visiškai nepažeisti.

Straipsnyje pažymima, kad visus tris anonimiškais norėjusius likti šaltinius apie radinius informavo paieškose dalyvaujantys asmenys. Vienas iš šaltinių teigė, kad CŽA turi sistemą, leidžiančią ankstyvoje stadijoje atpažinti NSO. Jei įtartinas laivas nukrenta ant mūsų planetos ar sudūžta, JAV armijos specialiosios pajėgos siunčiamos ieškoti nuolaužų.

OGA misija yra suteikti kariniam personalui slaptą prieigą prie viso pasaulio teritorijų, net prie tų, kur jiems paprastai neleidžiama patekti, pavyzdžiui, už priešo linijų, sakė kitas šaltinis. OGA taip pat užsiima tradicinėmis misijomis: numuštų palydovų ar priešo technologijų paieška.

Du šaltiniai teigė, kad CŽA slaptasis biuras derino veiksmus su specialiosiomis pajėgomis. Kitas pašnekovas kalbėjo apie Karinių oro pajėgų eskadrilės dalyvavimą užtikrinant saugumą vietose, kur buvo ieškoma nukritusių NSO nuolaužų.

 

Leidinys taip pat praneša, kad JAV kosmoso pajėgos, sukurtos 2019 metais vadovaujant Donaldui Trumpui, „atrado tūkstančius NSO Žemės orbitoje“. Stebėjimai buvo tokie reguliarūs, kad „trukdo aptikti kosmoso grėsmes“, o tai yra pagrindinė padalinio misija.

Nors daugelis aptiktų objektų bus žmogaus sukurtos ir natūralios kosminės šiukšlės, tarp jų taip pat yra tokių, kurie pasižymi „anomaliais stebimais reiškiniais ir elgsenos modeliais ir kurių negalima priskirti jokiam savininkui ar kilmės vietai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(28)
(7)

Komentarai (2)