[ŽT] „Tai dar baisiau už COVID-19.“ Prasideda nauja pandemija. „Liga X“ puola JAV, Daniją bei Nyderlandus (Video)  (4)

Panašu, kad pasaulis atsidūrė ant naujos pandemijos slenksčio – tai liudija įvairiose planetos vietose prasidėję plaučių uždegimo protrūkiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-05 [ŽT] „Tai dar baisiau už COVID-19.“ Prasideda nauja pandemija. „Liga X“ puola JAV, Daniją bei Nyderlandus (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulyje atsiranda naujos pandemijos ženklų: ji bus blogesnė nei COVID-19. Neseniai keliuose Kinijos regionuose buvo užfiksuoti plaučių uždegimo protrūkiai, po kurių JAV pasekė Dangaus imperijos „pavyzdžiu“.

Taigi, Ohajo valstijoje buvo pranešta apie ligos, populiariai vadinamos „baltųjų plaučių sindromu“, atvejų padaugėjimą. Ji labiausiai paveikė vaikus ir sukėlė daug nerimą keliančių hospitalizacijų. Apie tai pranešė amerikiečių kanalas „NewNation“.

Pastarosiomis savaitėmis sergamumo pneumonija padidėjimas fiksuojamas ir Danijoje bei Nyderlanduose. Panašu, kad pasaulis yra arti naujos pandemijos.

 

Pasak „Telegram“ kanalo „Big Shock Theory“, daktaras Peteris Hotezas interviu „Fox News“ metu sakė, kad labai greitai ateis nauja pandemija, pavadinta „Liga X“, ir ji bus blogesnė nei COVID-19.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(23)
(-16)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: